Mini -Haul Avon




Aceasta comanda e de luna trecuta ,ocupata fiind nu am mai avut timp sa va arat ce bunatati mi-am mai luat de la Avon .Nici o problema ..incet incet incerc sa-mi reintru in normal si sa va arat cu ce mi-am mai imbogatit colectia de cosmetice.

\

Rujul Extra Lasting a fost la oferta 10 lei ,la comandarea altui produs din oferta ..pentru 10 lei am zis ca trebuie sa fie al meu...Are o textura fina si cremoasa... imi place 


Apa de toaleta Summer white sunrise ..am avut summer white simplu si a fost o apa de toaleta foaret buna ,miros frumos si persistenta mare ...Acum am gasit summer white sunrise la oferta 10 lei daca indeplineam niste conditii ,le-am indeplinit asa ca mi-am comandat si acest parfumel <3


O pudra ,mai am una iluminatoare ,imi place si am ziis sa incerc si pe cea simpla .A costat 17 lei ca am luat-o dintr-o oferta pentru reprezentanti .
Sapun Avon care , nu stiu de ce l-am luat...probabil sa il fac cadou :)
Si peria pentru curatat fata .E din silicon e moale si curata bine.. mai am si dispozitivul de curatare de la Planet spa dar ala parca e prea dur pentru tenul meu.
Am asteptat mult pana am prins peria pe stoc insa a meritat . A costat 10 lei .

Voi ce v-ati mai cumparat /De la Avon faceti cumparaturi ? 



Etichete: