Review - Blanx extra white

Eeee uite ca a venit si mult asteptatul moment .Momentul in care va spun  mai multe despre acest tratament de albire al dintilor de la Aoro.
Cand v-am aratat mica mea comanda de pe site ...v-am zis si eu ca sunt tare curioasa de tratamentul de albire .
Tare incantata si nerabdatoare ati fost si o parte din voi ,atunci cand am intrebat care vreti sa fie primul produs caruia ii fac review.Multe dintre voi ati spus ca ati vrea sa stiti mai multe despre acest tratament pentru albire al dintilor .Credeti-ma si eu as fi fost tare curioasa daca eram pusa in aceiasi situatie si nu ca n-am fost curioasa chiar daca am avut produsul in mainile mele .



BlanX  extra white este o pasta de dinti mai exact sau cel putin eu asa o folosesc :) 
Descrierea lui oficiala suna cam asa :

Descriere:

BlanX Extra white intensiv este un tratament de albire a dintilor, putand elimina rapid și usor petele, dar si restabili puritatea naturala si albul dintilor. Include formula speciala triplu concentrata care albeste dintii rapid, eficient si in conditii de siguranta. Nu afecteaza smaltul dintilor sau gingiile. Dintii vor arata nu doar mai stralucitori, dar si mai sanatosi.

Cum se aplica:

Se foloseste de doua ori pe zi timp de doua saptamani. Pentru cele mai bune rezultate, se recomanda repetarea acestui tratament de albire de patru ori pe an.

1. formula unica pe baza de licheni arctici, albeste in mod natural si sigur fara sa agreseze smaltul 
2. contine un agent de albire special ce recomanda acest produs fumatorilor, consumatorilor de ceai, cafea si vin rosu.
3. microparticulele curata si indeparteaza eficient petele in timpul periajului dentar cu un efect de igienizare si albire asupra dintilor.

Am trecut de mult de perioada de doua saptamani cred ca sunt deja pe la a 4 ,si o folosesc incontinuare .Nu stiu daca fac bine sau gresesc folosind-o atat insa imi place ...Imi place ca se tine de cuvant si face ce spune .Nu va arat dintii mei ..nu am niste dinti ca cei de prin reclame  asa ca ma abtin de la a va arata mai mult decat trebuie . :) Am mai folosit eu odata un tratament din asta de albire ,erau niste benzi cu o solutie ,trebuia tinute pe dinti timp de 10 minute parca si apoi spalat si o gramada de treaba aveam :) Nu zic,... si-a facut treaba si tratamentul ala insa dupa vreo cateva saptamani dupa ce am folosit ultima banda ,dintii mei incepeau incet incet sa revina la culoarea lor anterioara. 
Cu BlanX extra white e totul mult mai simplu , ma spal pe dinti si dintii se albesc :)De spalat pe dinti tot ma spalam deci nu fac nici un efort in plus si pe deasupra am si dintii mai albi. In momentul de fata dintii meu sunt albi si frumosi ,pacat ca acest tratament nu ii face sa si creasca :))Sa creasca in sensul ca eu am dintii mai micuti nu sunt ceva de genul :)ca cei din imagine .Iar din punctul de vedere al albirii ,recunosc  dintii meu nu sunt nici chiar atat de albi ca cei din imagine , insa s-au albit cu mult de cand folosesc tratamentul ,chestie observata de prietene  ,nu de mine.

Cantitatea unui tub este de 30 ml si este mai mult decat suficient de al folosii 2 persoane timp de doua saptamanii (poate chiar si mai mult ) Eu am folosit impreuna cu sotul meu si inca mai este  , nu stiu cat pentru ca ambalajul e opac si dur insa dupa 2 saptamanii de folosire zilnica dimineata si seara de catre doua persoane si inca vreo 3 saptamani in plus eu zic ca isi merita toti bani si mai ales ca face si ce  promite  .
Voi ati incercat vreo data astfel de tratamente , pasta de dinti ceva produse  albire a dintilor ?Ati fost multumite ? 

Daca sunteti curioase si interesate  de  Blanx Extra white tratament pentru albire

Il gasiti pe Aoro.ro 
Pret  46 lei
Cantitate 30 ml
Nota mea 10 

Etichete: