Review Rimel NYC Defying Mascara Lash Precise

Iubesc cumparaturile  stiti deja asta .Si cum nu am prea multe posibilitati la mine in oras prefer cumparaturile online .Ultima mea descoperire in materie de magazine de cosmetice este http://www.produsecosmetice.ro/ . In acest magazin gasesti Orice ai nevoie . de fapt acesta e si sloganul..Pe site gasiti o gama extrem de larga de produse...cele mai cautate produse de machiaj, de ingrijire a tenului si a corpului  printre care si  cele mai renumite branduri precum Lancome, Almay, Sephora Elizabeth Arden, Max Factor, Yves Saint Laurent, , Mac, Versace,  Essence si multe altele.Gasiti produse de la ingrijire a tenului  , a corpului , a parului  chiar si oje si totul la preturi rezonabile si perfecte pentru orice buzunar .
Mi-a placut atat de mult acest site si produsele lui incat mi-am dat si eu comanda de  un rimel de la Nyc si un fond de ten Almay.Eram in cautarea unui fond de ten si am  gasit unul care sa ma multumesca.Bine eu mereu sunt in cautare de fond te ten si imi place sa incerc mereu cate unul nou.
Am sa va zic alta data mai multe despre acest fond de ten,astazi vreau sa va zic doua cuvinte despre rimelul de la Nyc  .





Am vazut ca sunt tare laudate produsele de la Nyc si am zis sa incerc si eu . Am ales acest rime NYC Defying Mascara Lash Precise in detrimentul NYC Big Bold - Extra Black .
Am optat pentru gene bine separate si bine definite in locul genelor pline de volum.
Bine nu pot sa zic ca aceasta mascara nu ofera volum si alungire .E printre putinele rimeluri de care sunt extrem de incantata , Nu am genele foarte lungi insa cand foloesc un rimel bun ,imi pun in evidenta ochi.
Nu am nevoie decat maxim 2 straturi si se poate ajunge la acest rezultat .
Gene bine definite ,volum si alungire aceasta ar putea fi o descriere a acestui produs .Pe langa toate acestea rimelul contine si formula pro vitamina b5 ,se poate folosii la persoane cu ochi sensibili ,chiar si la cele care poarte lentile de contact .

 Pozele sunt facute cu doar 2 straturi de rimmel 

Cea mai tare chestie la el e ca este hipoalergenic si nu contine parfum ..super nu ?
In privinta demachierii ori nu folosesc eu demachiantul bun ori rimelul e destul de rezistent .Cand ma demachiez nu frec discheta la ochi insa tin sa va zic ca se duce destul de greu ,ma demachiez , ma spal si abia apoi pot zice ca a disparut  complet rimelul .

Cantitate 8,7 gr
Valabilitate 6 luni de la deschidere 
Pret :25 lei 
Nota mea 10

Etichete: