Review Fond de ten wake me up Rimmel

Buna dragelor , a venit timpul pentru un nou review .Da stiu poate va asteptati la  review-ul tratamentului pentru albirea dintilor insa am hotarat sa va mai ti putin  in suspans :)Saptamana viitoare am sa revin si cu review-ul lui promit .Astazi vreau sa va spun cateva lucruri despre acest fond de ten.Fodul de ten Rimmel Wake me Up este un fond de ten recent descoperit dar de care sunt tare incantata si multumita .


Avem nevoie de un fond de ten cat mai putin vizibil si care sa ne acopere cat mai bine imperfectiunile, indiferent ca este vorba despre roseata, pori dilatati, puncte negre, cearcane, cosuri.
Problemele mele principale sunt :
-tenul alb si pete de roseata :
-cosuri ,puncte negre .

Acest fond de ten este disponibil in sase nuante, iar eu am ales classic beige 201.

Nuante disponibile100 Ivory, 103 True Beige, 200 Soft Beige, 201 Classic Beige, 303 True Nude, 400 Natural Beige;
Descrierea oficiala :
"Primul nostru fond de ten care trezeste si ilumineaza vizibil tenul, oferind o stralucire radianta si un finisaj impecabil, natural. Efect instant anti-oboseala. Cu un complex de vitamine hidratante si peptide."


Primul lucru care mi-a atras atentia a fost faptul ca are SPF 15. Daca patiti  ca mine, si aveti o crema de fata fara SPF, scapati de o grija in plus folosind fondul de ten. Al doilea lucru care mi-a sarit in ochi a fost ambalajul.  o sticluta transparenta cu capac portocaliu si pompita pentru dozare. 
Sticluta trasparenta imi place pentru ca pot observa usor cat produs mai am .Pompita ma ajuta sa dozez atat produs cat vreau.Mi se pare foarte igienic dar si practic. De obicei 3-4 pompite imi sunt suficiente pentru um machiaj petru toata fata /gat .Un machiaj  light , fresh care  se adapteaza frumos culorii tenului, in special daca il aplicati intr-o cantitate ceva mai mica.Ofera un aspect sanatos si odihnit tenului, asa cum si promite.Are mici particule stralucitoare vizibile in lumina directa.Aceste particule sunt foarte discrete astfel incat nu se vad in momentul aplicarii. Rolul lor este, intr-adevar, de a lumina fata si a-i da un aspect fresh, efecte care se vad imediat dupa aplicare.

 Se intinde foarte usor si placut, nu raman dungi inestetice si merge aplicat oricum: si cu pensula, si cu burete, si cu degetele.
Nu incarca tenul si rezista destul de bine pe ten.Intre 4-5 ore rezista sigur .Dupa aceasta perioada incepe sa se estompeze in piele si puterea de acoperire dispare .Eu cum am destul de des probleme cu tenul mix/gras si ceva cosuri  nu este foarte indicat .Acoperirea este una mica spre medie .In zilele in care tenul  meu arata bine folosesc fondul de ten si sunt foarte mltumita .Bine nici i n zilele cu probleme nu pot zice ca sunt nemultumita    de acest fond de ten insa efectele sale dureaza mai putin .Insa am inteles ca daca il aplic cu  o pensula ,puterea de acoperire ar fi mai mare decat daca il aplic cu degetele asa cum fac eu .


 Are un miros discret,fresh , care mie imi place, insa care poate deranja persoanele cu sensibilitate.

Un minus al acestui fond de ten este acela ca rezisteta la transfer este una foarte proasta .Pe telefon , pe gulere pe orice ating cu fata se ia .


Oricum per-total sunt multumita de acest fond de ten , un fond de ten usor ,light care nu incarca tenul dar totusi ii ofera o stralucire aparte , are spf si o acoperire medie .

Pretul acestui fond de ten difera de la magazin la magazin.






Il gasiti pe Aoro.ro
Pret 34 lei
Cantitate 30 ml
Disponibil 6 nuante
Nota mea 9,5 (pentru varietatea mica de nuante si rezistenta mica la transfer )

Etichete: