Review apa de parfum Rasasi Abyan

Saptamana trecuta v-am aratat mica mea comanda la Aoro .Am vazut ca majoritatea asteptati review-ul la tratamentul de albire al dintilor ,insa mai dureaza  putin pana imi voi putea spune si parerea despre acel produs.Pana una alta vrea sa va zic cava lucruri despre parfumul Rasasi Abyan .Poate sunteti interesate sa cumparati pentru soti/iubiti /tati:) 
Este un parfum arabesc si din cate stiu eu arabi sunt buni intr-ale parfumurilor Inclin sa cred ca toate parfumurile arabesti sunt foarte puternice si dureaza cel putin de dimineata pina seara sau chiar mai mult ..Deci dupa parerea mea este o alegere foarte buna . Pretul este unul foarte bunnn si concureaza cu parfumurile  de renume insa cu siguranta Rasasi Abyan castiga detasat .
Parfumul este printre preferatele sotului meu . Are cateva insa de acesta este foarte incantat .Ce la incantat pentru prima data a fost forma sticlei si amblajul si felul in care e prezentat .
Are o prezentare mai deosebita , o cutie eleganta si o sticla pe masura .



Capacul sticlutei este deosebit si el . parca ar avea pietre incrustate . Imi place si mie ..Vreau si eu un parfum cu un design mai deosebit :)Stiu cateva parfumuri cu sticle mai deosebite insa pretul ma omoara :)) Dupa ce i-a facut cu ochiul sticluta , al doilea criteriu de alegerea a parfumului a fost mirosul bine inteles :) Notele de baza ale parfumului sunt mosc , piele , lemn ...ingredientele preferate ale sotului  . In el regasesti o combinatie intre prospetime si seductie, ceea ce il face intr-adevar unic. .Deci punct ochit punct lovit :) Incantat nevoie mare , mi-a spus ca pe asta il vrea . Poate va ganditi cum a fost cadoul asta daca si l-a ales singur :) Va spun eu , simplu ..i-am spus ca vreau sa ii fac un mic cadou de ziua lui asa ca ..vreau sa iti aleagi un parfum de pe Aoro .Preturi ok , calitate foarte buna , parfumuri originale .L-am rugat sa isil aleaga el parfumul pentru a fi sigur ca ii place si sa nu avem " probleme "de gusturi .Chiar daca stiu ce ii place riscam sa nu fie chiar pe placul sau  , asa daca nu i-as fi placut ,el era singurul vinovat :) .Cand a ajuns comanda a fost foarte incantat si bucuros ca si cum si-ar fi primit cadoul exact de ziua lui :)S-a bucurat ca un copil mic. 
  
 Parfumul Abyan reprezinta omul stilat si cu bun gust.Rasasi Abyan atrage orice barbat modern, care nu se teme de propria individualitate sau de comportamentul barbatesc natural.
Dupa cum am zis notele de baza ale parfumului sunt moscul ce reprezinta senzualitatea  , piele , lemn , cele de varf sunt  grapefruitul si mandarinul dulce care sunt completate ci contradictoriu cu cardamonul , iar notele de mijloc sunt mar si trandafir -combinatie interesanta .Per total parfumul e unul cu iz oriental-exotic In adancul sau, acest parfum simbolizeaza charisma masculina si adevarata pasiune.Cand foloseste parfumul imi place sa ii zic sotului meu -mirosi a barbat adevarat :)  Mirosul persista si se simte foarte bine atat pe pielea mea cat si pe a sotului meu .Mie una imi place mirosul si l-as putea folosi chiar si eu , nu neaparat barbatii  .Mai ales ca si mie imi place moscul si cardamonul in compozitia parfumurilor :)

Il puteti achizitiona de pe Aoro
Cantitate  95 ml
Pret 77 lei
Nota sotului meu :) 10 

Etichete: