Produse terminate






Demachiant de al Forever cu Aloe ..Nu am fost foarte incantata de el , nici nu demachia foarte bine si ma mai usturau si ochi ocazional..A costat si o caruta de bani si sincer nu il recomand .
Gel de curatare -Avon solution ..mi-a placut mult .l-am folosit si pentru demachierea ochilor , la baie m-am spalat pe toata fata cu el inclusiv ochi si chiar am fost multumita.Cred ca am sa il mai recumpar.
Lotiune antiacneica de la Elmiplant -am folost-o ani de zile ,o perioada a disparut de prin farmacii dar am regasit-o .Sigur o recumpar si o recomand /
Gel de dus de la triodelux Mi-a placut mult.. un review complet gasiti aici
Spary antiperspirant Nivea - a fost printre singurelel dati cand am folosit spray .Mi-a placut si am zis ca am sa il cumpar si in varianta full size.
Dizolvant de unghii Farmasi- Astea le consum la ordinea zilei .Mereu imi cumpar cate 2 odata si le termin si cate 2 pe luna , depinde cat de des imi fac unghile .E cantitate mare , produsul e foarte bun si e si ieftin.Merita 
Fond de ten Farmasi - il am de ceva timp l-am folosit mult si mi-a placut ,imi place ca are o acoperire foarte buna ,e matifiant si nici nu e asa scump.Am piierdut capacul de la el si a trebuit sa il arunc ,Oricum multa cantitate nu mai are in el .
Rimmel de la  Oriflame l-am primit cadou , la incpeut nu prea ma incantat insa pe parcurs l-am descoperit si l-am folosit pana la ultima picatura.Are 2 nivele sau nu stiu cum sa le zic , daca desfiletam de unde e dopul negru iesea o perie micuta cu putin rimel dar care isi facea treaba , daca desfiletam de la dopul alb iese o periuta mai groasa parca si cu mai mult rimel .La inceput am folosit doar perita subtire insa  pe parcurs am optat doar pentru periuta groasa si mult volum .
Luciu de buze - Elf foarte bun la vremea lui , hidratare , rezistenta culoare.. pacat ca s-a terminat :)Poate am sa mai comand .

Cam atat pentru luna trecuta ,voi ce ati mai folosit , ce ati mai terminat ?  

Etichete: