Siguranta si precautie

Poate va suna intr-un fel titlul articolului  ,insa vreau sa va vorbesc putin despre ce m-a marcat zilele trecute . .. Norocul eu a fost ca nu m-au "vizitat" pe mine hotii , insa pe vecina mea au cam pagubit-o .
Bine de la mine , fie vorba intre noi nici nu prea avea ce lua ... :)) in afara de cateva electorcasnice mai nimic, insa la vecina a fost mai grav.Cred ca a filat-o cateva zile ...sta la parter , draperii la geam nu prea foloseste si hotii au mers la sigur .
Ea detine si  o firma si au stiut hotii ce sa aleaga .Au luat bani , bijuterii , un laptop si alte maruntisuri valoroase. 
Eu aflasem de ceva timp de supraveghere video de la Ultramaster  i-am spus si ei , insa ea nici nu ma bagat in seama. La ce ii trebuie ei acasa asa ceva , hai ca la firma si-ar pune dar acasa nu are rost .Am ncercat eu sa duc munca de lamurire cu ea insa nu am avut cu cine .I-am zis ca UltraMaster comercializaza  produse si sisteme de securitate certificate pentru aplicatii ca: supraveghere video cu camere supraveghere analogice sau camere IP si echipamente de inregistrare video tip DVR sau NVR accesabile prin internetsisteme de alarma ( alarma cu fir sau alarma wireless) , control acces si monitorizare GPS. Sistemele de detectie si avertizare la efractie pot fi si trebuie completate cu sisteme de protectie mecanica cum ar fi: grilaje antiefractie, usi de garaj sectionale, rulouri automate pentru usi si ferestre, bariere autoautomatizari pentru porti si automatizari pentru garaj. comercializeaza interfoane, videointerfoane si videointerfoane IP, pentru confortul casei sau afacerii  insa ea  nu si nu .La cateva zile dupa ce am avut discutia asta , s-a intamplat nenorocirea si atunci ii parea rau ca nu m-a ascultat. 
Acum dupa toate cele intamplate s-a hotarat sa isi monteze sisteme de securitate online  si asa v-a putea dormi mai linistita noaptea. 
Deci dupa cum ziceam si la inceput siguranta si precautia sunt pe primul loc .Nu se merita sa risti  familia , casa .. in ziua de azi hotii intra peste tine in casa ziua in amiaza mare ,dar cu ajutorul sistemelor de securitate vei fi mai putin vizat de rau facatori .
Sunteti de aceiasi parere cu mine sau nu ?