Review -Spuma de baie & Gel de dus Disney

In decembrie , luna cadourilor .. am incercat sa cadorisesc pe toata lumea..Nici cel mic al meu nu putea sa scape .Pe langa masinute , jucarii si dulciuri i-am cumparat si un gel de dus cu Mickey Mouse .Preferatul sau , alatuit de "Spaimen" ..In aceasta gama sunt geluri de dus cu diferite personaje ..de la Winnie  de Pooh  , the Cars ,Testoasele Ninja , Printese  chiar si  Spiderman .
Cand se termina acest gel de dus urmatorul va fi cel cu Spiderman .


 


Si am vazut un gel de dus intr-o sticulta tare interesanta .Cred ca si-o opreste Rares pe post de jucarie ,ori o sa vrea sa stea numai in baie :)) Eee dar asta e o alta poveste
Acum sa va
 

Acum sa va zic cate ceva despre Spuma de baie &Gel de dus Mickey Mouse .Cand l-am ales , l-am ales pentru desenul de pe sticla , adica din cauza lui Mickey :) Nu m-am gandit  si la felul cu miroase ... eu eram fascinata de imaginea lui Mickey si ce bucurie ii voi face micutului meu.
Asa a si fost a fost tare incantat si a vrut sa mearga sa faca baie atunci cand l-a primit .M-ai avem si acum foarte putin produs in recipient ...l-am folosit doar pe post de gel de dus si doar o singura data pe post de spuma de baie .
Ca si gel de dus l-am folosit si eu  :D Mi-a placut prea mult mirosul de piersica si nu am putut rezista :) daca ma vedea cel mic cu siguranta ma certa ca ii folosesc gelul de dus .
Are o aroma subtila de piersica si atat mie cat si lui Rares ne place ..l-am pune pe paine :) 
Mirosul ramane pe piele ,iar dupa fiecare baie puiul meu miroase delicios si imi vine sa il mananc :) Lasa pierea catifelata si placuta la atingere . Bine pielea micutului este si asa catifelata insa gelul de dus ii da un plus .Face o spuma destul de abundenta si densa , nu e nevoie de mult produs iar ca si spumant de baie al fel , se foloseste o cantitate mica iar cada va fi plina de spuma ...
Rares mult timp i-a fost frica sa fac baie in cada mare insa spuma a fost salvarea mea ..I-am pus spuma in cada i-a placut sentimentul se juca cu cea si uita de frica .Acum nu il mai pot scoate din cada :)
Cele care aveti copilasi si nu numai , cumparati cu incredere , este   Hipoalergenic, formulat pentru a reduce riscul alergiilor pielii.Parfum fara alergeni.Ph echilibrat si  contine mai mult de 45%ingrediente de origine naturala.Este produs in Italia daca va mira faptul ca nu scrie in romana/engleza pe recipient .
                                                                      Ingrediente :

Apa, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoyl Glutamate, Potassium Cocoyl Rice Amino Acids, Lauryl Glucoside, Glyceryl Oleate, Benzoat de sodiu,Glicerina, extract de frunze de Aloe Barbadensis, Argania Spinosa Kernel Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil (Ulei de masline), Fruit Oil, Persea Gratissima (Avocado) Extract de fruct, Triticum Vulgare (grau), Germ Extract, Butyrospermum Parkii (Shea) unt, Panax Ginseng Root Extract, Adansonia Digitata Seed Extract, Mentha Piperita (Peppermint) extract de frunze de Menta, Miere, Sodium PCA, Magnesium PCA, Zinc PCA, Cocamide MIPA, Parfum (Fragrance), Sodium Dehydroacetate, Sodium Citrate, Potassium Sorbate.


Il puteti achizitiona de aici 
Cantitate -300 ml
Pret - 12 lei 
Nota mea 10 
Cu siguranta il voi recumpara v-am zis deja , gelul de dus e ok , doar schimbam personajul de pe ambalaj :)





Etichete: