Review Scandaleyes by Rimmel

Acum ceva timp am avut ocazia sa incerc si eu Mascara ScandalEyes de la Rimmel .L-am cumparat prin decembrie si de atunci l-am cam folosit zilnic . M-a cucerit pe loc .Nu prea sunt eu fara a rimelurilor astea mari bombate  , insa am zis sa il incerc  ,vazusem reclama la tv si am citit cateva review pe net .M-am hotarat sa ii dau o sansa si l-am cumparat de pe Aoro.ro 


Descrierea oficiala pe site arata cam asa " 
Este timpul ca genele tale sa fie scandalos de voluminoase. Acum, devine posibil.
Periuţa supradimensionala si formula sa inovatoare, iti transforma genele, aproape ca nu-ti mai recunosti privirea – gene definite, exagerat de voluminoase, perfecte.  Nu te multumi cu mai putin. Revolutioneaza-ti genele!De acum genele false raman in trecut, deoarece ScandalEyes Mascara devine arma ta suprema pentru frumusete. Aceasta noua mascara de la Rimmel contine de 3 ori mai mult colagen* pentru gene mai pline si mai bine definite si de 3 ori mai multa keratina* pentru gene mai puternice si o privire care radiaza…tu ai o atitudine de 3 ori mai increzatoare.
Atrage toate privirile asupra ta! "
Mi-am zis wow ce poate sa faca rimelul asta :))  Eu nu am gene foarte lungi si curbate dar de multe ori cu cu ajutorul uni rimel bun reusesc sa zica lumea ca am gene false :) 
Aceasta mascara multi-efect are o formula noua cu fibre pentru un rezultat plin de volum si gene alungite El  combina o periuta inovatoare cu o formula pentru alungire cu fibre. Genele tale vor fi multumite de acest rezultat, ale mele sunt. 
Periuta este intr-adevar diferita de cele clasice. Este din silicon, mare si cu un capat cu “tepi” care te ajuta sa iti dai genele cu rimel chiar si  in coltul intern al ochiului  fara a te murdarii .Imi place ca ma pot juca cum vreau eu cu periuta  , e foarte de ajutor si mi se pare usor de manuit. Iar perii din silicon, mai lungi, reușesc să separe foarte bine genele si nu le încarca.Nu stiu cum aplicati voi rimelul insa eu nu stau sa dau un strat de la radacina pana la varfuri ..Eu iau pe bucatele si dau cu rimel de cate ori este nevoie si incerc sa le separ sa nu arate incarcate si lipite .
Se poate aplica chiar si-n 3- 4 straturi, din ce am experimentat eu :)  fara ca genele sa capete aspect de panza de paianjen sau cel putin asa vad eu . Nu stiu voi ce ziceti ?


Se mai lipesc genele intre ele insa nu e ceva de speriat...aspectul e ok dupa parerea mea , fata de multe alte rimeluri .Imi place rimeleul ..nu cred eu ca face chiar ce zice Volum specaculos si mai stiu eu ce. Am vazut cum se comporta si la fetele cu  gene mult mai scurte si drepte . Intradevar se vede diferenta insa nu e un efect wow .Insa pentru mine eu sunt multumita de el si oricum nu am aseptari foarte mari de la un rimel.
Pe mine sincer ma dezamagit un rimel sau doua de 12 ani de cand folosesc farduri :D Dupa cum am zis am genele destul de lungute si orice rimel as folosii genele arata bine .




Cam asta e o privire de ansamblu si mie imi place ce se vede .Voua ?

Pentru cine vrea sa il testeze eu zic ca se merita mai ales ca nici nu dati o avere pe el .Rau nu face :) ci doar bne si foarte bine .
Termenul de garanție este de 12 luni de la deschidere si desi v-am zis ca l-am folosi de prin decembrie aproape zilnic , nu mi se pare că s-ar fi uscat si inca mai este  rimel in tub , deci nu se consuma foarte repede .Daca nu va machiati zilnic , in an de zile va este suficient sa il concumati . Cat despre uscarea rimelului , contează foarte mult si locul in care pastrati un loc  umbrit, racoros,fara umezeala sau caldura directa.Temperatura camerei este excelenta dupa  parerea mea .


Il gasiti pe Aoro.ro
Gramaj  12ml
Pret  21lei 
Nota mea 9/10












Etichete: