Review Baza de machiaj Avon

Acum mult timp am descoperit baza de machiaj de la Avon .Am citit pareri si pro si contra  , insa m-am hotarat sa ii dau o sansa .Cum nici nu are un pret mare am zis sa il incerc .Prima data l-am cumparat din cataloagele Avon apoi am descoperit ca  sunt produse Avon la Aoro .
Preturile sunt relativ aceleasi sau poate chiar mai ieftine decat in catalog  ;) depinde ce oferte prindeti .
Cu mult timp in urma nu foloseam deloc baza de machiaj , insa de cand am descoperit beneficiile ei rar ma despart de ea.
Baza de machiaj ajuta in mentinerea machiajului timp indelungat pe perioada zilei , atunci cand nu avem posibilitatea sa refacem machiajul .





Ce spun cei de la Avon despre aceasta baza de machiaj  ?
Prelungește persistența fardului și previne strângerea acestuia în pliurile pleoapei.


Ce spun eu ?


Este un produs perfect pentru machiajul zilnic dar si pentru petreceri.
Pentru mine o baza pentru machiajul ochilor trebuie sa ofere intensitate fardurilor, sa imi matifieze pleoapa si sa faca fardul sa reziste intreaga zi ceea ce aceasta baza face.
 E o baza cremoasa, pigmentata, se intinde uniform pe pleoape si, cand se usuca, confera un aspect mat, de un nud superb. Ai zice că esti data cu fard de culoarea pielii, foarte natural. 
Borcanasul poate fi uneori greu de folosit mai ales cand ai unghiile lungi insa eu ma ajut de o pensula.
Are un aspect destul de elegant si borcanul este din sticla si nu este fragil.
Nu are miros si expira in 12 luni de la deschidere, timp suficient sa il consumi.Desi borcanasul nu are decat 3 grame cantitatea este mai mult decat suficienta pentru folosire indelungata .Nici nu trebuie mult produs datorita faptului ca este sub forma de spuma, doar o mica atingere deasupra produsului este suficienta pentru a acoperi intreaga pleoapa.
Intensifica destul de bine nuantele si parca acestea se aseaza mult mai bine peste baza. Se amesteca si se intind mult mai usor, fara sa lase urme inestetice. Rezistența machiajului e prelungita destul de mult. Acesta arata intact si dupa 10-12 ore. De obicei mi se strangeau fardurile in pliu și ma deranja foarte tare.. dar acum am scapat de aceasta problema. Chiar saptamana trecuta am fost plecata de acasa in jur de 20 de ore . Nu am dormit noaptea si cand am plecat de acasa m-am machiat .Cand am ajuns a doua zi acasa la demachiere am stat si am analizat fondul de ten se dusese insa machiajul ochilor era aproape la fel cum il facusem cu o zi inainte .Imi pare rau ca nu am si poze doveditoare insa pot sa va garantez ca asa e .

In concluzie, eu vi-l recomand! Sunt extrem de multumita de produs si cu siguranta îl voi mai cumpara pe viitor. Pretul e extrem de bun, isi face treaba foarte bine .

Etichete: