Review Apa de argila Aslavital

Recunosc nu prea am folosit produse de  la Farmec , stiu de la mama ca sunt forte bune ...de la ea am incercat prima crema de fata ...dar acum am descoperit ceva tare interesant si bun -Apa de argila , tonica si remineralizanta .
Primul lucru care ma indemnat sa aleg acest produs a fost argila ...am probleme cu tenul , stiti deja , incerc tot felul de produse combin ... fac tot ce pot pentru tenul meu .Stiu ca argila este foarte buna pentru ten si stiu ca am folosit si masca de fata cu argila si a facut minuni. Cand am vazut ca aceasta este o apa de argila am zis trebuie incercata neaparat .





 Ce spune producatorul ?
  
"Apa de argilă tonifică şi hidratează în profunzime, decongestionează şi calmează pielea sensibilă.
Efectele remineralizante ale Argilei şi Essenskinului se imbina cu efectele energizante ale extractului organic de Goji. Aquaxylul imprimă efecte hidratante iar Ferulanul asigură efectele anti-age, de calmare si protecţie a pielii. "

Ce spun eu ?

Spun ca imi place aceasta apa .imi place mult ambalajul, în forma de spray. Pulverizatorul storpeste atat cat trebuie .Imi place senzatia de prospetime pe care mi-o ofera apa tonica si cand vor incepe caldurile am sa o tin si la frigider ..pentru un plus de racorire .Combinatia de ingrediente este una reusita si inspirata,  continutul bogat in argila o transforma intr-unul dintre cele mai bune produse pentru purificarea si matifierea tenului. Lasa pielea mai catifelata si mai luminoasa, aspecte de care merita sa tii cont. In timp, reduce aparitia imperfectiunilor. Extractele de goji, cu efecte antioxidante, energizeaza si revitalizeaza pielea, iar uleiul de orez previne imbatranirea prematura si netezeste tenul. Si un alt aspect imposrtant nu contine parabeni .

Ingrediente: Aqua, Glycerin, Peg 40- Hydrogenated Castor Oil, Xylityglucoside, Anhydroxylitol, Xylitol, Phenoxyethanol, Ethylhexyglycerin, Ethoxydiglycol, Ferulic Acid, Oryza Sativa Bran Oil, Propanediol, Lycium Barbarum Fruit Extractm Pentylene Glycol, Calcium Hydroxymethionione, Magnesium Aluminum Silicate, 3-Aminopropane Sulfonic Acid, Polysorbate 20, Hydroxyethylcellulose, Parfum, Edta, Methylisothiazolinonem Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Nitrate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Eu o folosesc atat dimineata cat si seara .Seara dupa demachiere , o pulverizez pe fata las cateva secunde/1 minut  apoi sterg cu o discheta demachianta ,Daca nu s-a sters machiajul bine in urma demachierii , dupa apa de argila cu siguranta tenul imi va fi curat .
La fel si dimineata dupa spalare , pulverizez 2-3 pufuri de apa de argila ,daca am chef sterg :) daca nu las asa ...tenul oricum ramane hidratat , cu un miros placut si pot aplica crema fara nici o problema .
In urma folosirii ei am observat ca daca am tenul rosu./iritat  dupa ce pulverizez apa de argila pielea se calmeaza , ramane hidratat si luminoasa .
In concluzie cam tot ce spune producatosul ca face aceasta apa de argila cam aia face .Eu una o recomand cu drag in special persoanelor cu tenul sensibil .
Se poate folosii atat seara cat si dimineata si se recomanda persoanelor peste 20ani .Asa zice pe site-ul ioficial.Acum voi faceti cu credeti , oricum eu nu cred ca are cu ce sa dauneze unui ten de 18-19 ani  .


Il gasiti pe Farmec.ro

Gramaj :150 ml

Pret : 20lei

Nota mea :10/10

Termen de valabilitate : 12  luni de la deschidere .

Voi ati incercat pana acum aceasta apa de argila? 

Etichete: