Vine primavara ?

Nu stiu la voi cum e vremea insa la mine vad ca pe zi ce trece se tot incalzeste ,daca dimineata si seara e putin mai rece , in timpul amiezei se incalzeste foarte tare zici ca ii primavara in toata regula .
Zapada care fusese cu putin timp in urma si rascolise toata Romania la mine s-a cam topit si doar in locuri mai umbroase se mai gaseste cate un pic sau  in cel mai rau caz s-a format gheata .
Din cauza aceasta m-am hotarat sa imi caut ceva jachete de dama.Am nevoie de ceva innoiri in garderoba mea de primavara .

Am vreo 2-3 jachete insa parca m-am cam saturat de ele si as vrea ceva nou. Garderoba de iarna mi-am cam schimbat-o si nimic din ce am purtat iarna trecuta nu am mai purtat anul acesta :)Cred ca acelasi lucru am sa il fac incet incet .
Bine nu zice nimeni ca e batut in cuie ,gata maine ma duc sa imi cumpar insa ma bate asa un gand :)
Pe langa jachetele care mi s-a pus pata vreau sa imi iau si cel putin o geanta de piele .Am vazut ceva genti de piele insa trebuie sa ma hotarasc la una singura :)
Am in jur de vreo 20 de genti insa in momentul de fata nu stiu daca port maxim 5 din ele .De restul m-am cam plictisit de mult si le tin degeaba in dulap ...tot zic ca o sa le vina si lor randul , insa mereu aleg din cele 5 genti care le folosesc mai des .
Si cum o tinuta nue completa fara o pereche de cercei ...ma gandeam sa imi imbogatesc si colectia de cercei.Pe cei vechi sa ii arunc dintre cei care s-au deteriorat .Am cercei de foarte mult timp si majoritatea hand made ,dupa cum stiti acestea nu au un material tocmai rezistent in timp si din aceasta cauza mai trebuiesc innoiti din cand in cand.Asta oricum nu e o problema asa gasesc si eu o scuza sa mai cumpar ceva .
Am vazut o pereche de cercei Wardrobe B ,in stil indian si imi cam plac.
Sunt placati cu aur galben si incrustati cu pietre negre onix si eu zic ca vor rezista mult mai mult in timp fata de ceea ce am eu acasa.
Da stiu vreau cam multe .. nu stiu cum am sa imi cumpar tot ce imi doresc insa un lucru stiu " daca vrei , poti " .

Etichete: