Shoppingul pasiunea mea :)

Da shoppingul pasiunea mea si a ta presupun , de fapt a oricarei femei . Aratati-mi mie o fata/femeie careia sa nu ii placa sa faca shopping  fie el si online .
Pentru mine una nu prea conteaza ce cumpar , daca imi place ceva si am bani disponibil il cumpar. Dupa cum am zis ador shoppingul si daca as avea bani mi-as cumpara in fiecare zi cate ceva .
Stiti cum e cu femeia asta oricate ar avea ,oricate si-ar cumpara niciodata nu are ceea ce ii trebuie atunci cand ii trebuie :) .
Asa si eu la capitolul pantofi stau cam prost .Bine nici nu am prea purtat pantofi pana primavara trecuta ,insa cum se incalzeste putin , dau cizmele pe pantofi... gata m-am hotarat.

Cu siguranta va  trebuii sa imi mai iau cel putin vreo doua  perechi pentru ca momentan nu am decat vreo 5 perechi de pantofi .Toate perechile mele de pantofi sunt cu tocul mai subtire gen stiletto si m-am gandit ca  o pereche de pantofi cu platforma ar fi potriviti pentru mine si potriviti pentru ai purta in orice moment al zilei .Pantofii  astia chiar mi se par comozi si cred ca pot fi purtati oricand .
Abia astept sa se incalzeasca afara sa se topeasca zapada si sa dau navala in hainele subtiri sa port tinute lejere si sa scap de bocancii de iarna .
Dupa cum m-ati vazut in ultimele articole am prins gustul rochiilor .Bine am purtat si asta vara dar parca acum tot mai multe rochii online imi fac cu ochiul .Incet incet vreau sa imi schimb cat de cat tinutele , vreau sa trec incet de la hainele mai sport la cele mai elegante mai feminine .Rochiile si pantofii sunt doua elemente care ma vor ajuta sa schimb treaba asta la mine .Inainte ma imbracam mai sport , mai lejer ... acum  nu stiu simt asa ca trebuie sa fac o schimbare in vestimentatia mea si cu asta ar trebuii sa incep.
Oare imbatranesc si varsta ma face sa gandesc asa  ? :)) 
Voi ce preferati tinutele sport sau ceva putin mai elegant  ?

Etichete: