Review -Garnier Pure tonic pentru curatare ten cu probleme

Saptamana trecuta va aratam ce produse mi-am cumparat de pe Aoro .Tot atunci v-am zis ca am inceput sa ma axez pe produse Garnier pentru tenul cu probleme .Nu stiu ce s-a intamplat dar cu toata grija mea pentru ten , acesta imi cam da batai de cap in ultima vreme .
Nu sunt probleme grave insa ma enerveaza la culme ca nu pot avea un ten curat. 
V-am povestit si data trecuta despre rutina mea de dimineata si seara si sper ca incet incet tenul meu sa revina la normal .
Dupa cum va spuneam ma spal cu cu gelul de curatare cu pensula. Ma ajuta tare mult sa imi curete tenul de toate impuritatile de care nu a reusit demachiantul sa scape .
Dupa ce ma spal folosesc lotiunea tonica Garnier pure , dupa ce intra bine in piele aplic crema de fata si apoi stiloul pentru cosuri , tot de la Garnier .ce vi l-am prezentat aici .
Daca data trecuta v-am vorbit despre acel stilou minune , astazi vreau sa va zic cateva cuvinte si despre Tonicul Garnier Pur .

Acest tonic e de fapt o lotiune astringenta .Pana nu demult foloseam lotiunea antiacneica de la Elmiplant .Insa de cand am descoperit-o pe cea de la Garnier nu cred ca am s-o mai schimb .S-au daca o fi am sa o schimb doar sa incerc si altceva ...poate poate o fi ceva mai bun ca ea.
Lotiunea o folosesc de vreo luna si ceva , de doua ori pe zi  si din cate puteti observa in poze este consumata foarte putin .
Nu este nevoie de o cantitate prea mare pentru a sterge tenul . Eu torn putin pe o discheta demachianta si imi sterg bine tenul , coborand pe zona gatului si evitand zona ochilor. 
Ingredinetele sale sunt: 

- Eucaliptul are un  efect purificator.
- Zincul este un   antiinflamator si exfoliant, ce minimizeaza problemele cauzate de bacteria P-Acnes. Aceasta bacterie are un rol important in declansarea si intretinerea acneei.
- Acidul  salicilic  este un antibacterian si exfoliant, ce lupta impotriva bacteriei P-Acnes, responsabila pentru declansarea acneei.
- Micro-particulele naturale de piatra ponce  au proprietati abrazive pentru curatarea tenului.

Are un miros mai deosebit si tind sa cred ca e de la eucalipt sau poate ma insel .Oricum mie imi place cum miroase. Dupa aplicarea lui imi simt cum isi face efectul si simt o usoara racorire dar tot odata ma arde putin .. in zonele sensibile , cred ca de la alcool .Dar cred ca doar asa poate sa usuce cosurile si sa ajute la vindecarea lor .
Un aspect care inu imi place ar fi ca dupa ce intra in piele imi simt tenul putin lipicios , parca ma tine ... si trebuie neaparat sa folosesc crema de fata  .
Oricum per total eu sunt tare multumita .
Ambalajul este unul transparent si imi place ca pot sa vad cat produs mai am ...sistemul de dozaj mi se pare ok , nu am nimic de obiectat  .Are 200ml si dupa cum v-am spus de consuma greu .

Dupa ce am sa il termin , in caz ca nu am sa gasesc un alt produs care sa imi doresc sa il incerc , cu siguranta am sa il recumpar .

Il gasiti pe Aoro.ro
Gramaj  200ml
Pret  24lei 
Nota mea 9/10




Etichete: