Review -Biolage scalp therapie

Multe dintre voi sunt sigura ca v-ati confruntat cu caderea parului .Eu una pana inainte sa nasc nu prea am avut astfel de probleme , insa dupa sarcina au inceput mai multe probleme printre care si caderea parului .
Am folosit diverse tratamente unele mai bune alte mai putin. Am cautat mai multe produse impotriva caderii parului insa m-am oprit la Biolage scalptherapie .
l-am gasit intamplator , e de la Matrix si stiam ca produsele de la aceasta firma sunt bune , mi-am zis ca trebuie sa il incerc .
Zis si facut , un search pe google si am gasit , l-am gasit la diferite preturi varind intre 100 si 140 lei insa unpret extrem de bun am gasit pe Aoro.ro la numai 49 lei.




Acest tratament este un ulei  care datorita formulei avansate, fiolele inhiba rigiditatea colagenului, motivul principal al caderii parului. Lasa parul moale, plin de volum si de vitalitate.
Intr-o cutie se gasesc 10 fiole si 2 " chesti" ce  te ajuta sa iti torni uniform uleiul pe scalp .
Datorita formulei cu Aminexil patentat, inhiba rigiditatea colagenului, motivul principal al caderii parului prelungindu-i astfel durata de viata si lasandu-l moale si plin de volum .
Mie sincer nu imi ofera volum acest tratament , la 2 zile dupa ce il folosesc trebuie neaparat sa ma spal pe par , pentru ca se ingrasa repede .Insa nu conteaza si nici nu ma deranjeaza treaba asta pentru ca dupa fiecare dus nu mai  e plin de fire de par  prin toata baia: )

Cam asa arata o fiola , are 6 ml dar ajunge sa iti masezi tot capul ,c u ajutorul pipetei sau ce o fi ea ,dozezi  foarte usor si uniform produsul .
Nu se clateste.Se aplica o fiola la o sedinta. Se foloseste o fiola in fiecare zi timp de 6-8 saptamani, sau cel putin de 3 ori pe saptamana.
Se recomanda repetarea tratamentului de 2 ori pe an.
Eu una am folosit cam 2-3 fiole pe saptamana ,momentan mai am una si Nu imi mai cade parul ..un lucru foarte important .Daca cumva se mai gandeste sa mai cada un fir ,doua nu e o tragede si prim mai, iunie am sa mai fac un astfel de tratament poate am sa scap de aceasta problema odata pentru totdeauna .
Orium in momentul de fata sunt extrem de multumita de acest tratament, e usor de folosit , e  relatin ieftin si rezultatele sunt extraordinare.
Nu laud acest produs pentru reclama sau mai stiu eu ce, il laud pentru ca merita si isi face treaba extrem de bine .

Il gasiti pe Aoro.ro
Pret : 49lei 
Gramaj -6ml 
Nota mea 10/10 

Voi ce produse folositi impotriva caderii parului ?Biolage scalptherapie a folosit cineva ?

Etichete: