Idei pentru Valentine's Day

Daca zilele trecute v-am tot innebunit cu e ne imbracam de Valentine'S Day astazi am schimbat macazul si vorbim putin si de manichiura pe care o vom purta in aceasta zi .Pentru ca si unghiile sunt  la fel de importante ca si imbracamintea.
Pregatirea pentru Ziua Îndragostitilor implica mult mai mult decat selectarea cadoului perfect.
Sa-ti surprinzi sufletul-pereche cu un nou look pentru aceasta zi  este, fara îndoiala, una dintre cele mai inteligente alegeri pe care le poti face. Sa arati spectaculos necesita atentie la cele mai mici detalii, precum selectarea elementelor care scot în evidența personalitatea ta. Alegerea design-ului unghiilor este, probabil, cea mai simpla si mai versatila modificare pe care o poti face, deci asigura-te ca programezi sesiunea de rasfat cu întelepciune si poti alege modelul preferat .
Fara indoială, feminitatea si romantismul sunt principalele elemente de interes pentru modelele de unghii inspirate din aceasta zi romantica. Inimile sunt, probabil, cel mai popular motiv folosit datorita faptului ca acestea sunt relativ usor de creat si reflecta tema cu usurinta. Cu toate acestea, alte simboluri, cum ar fi trandafirii, sageti sau îngeri Cupidon pot fi, de asemenea, folosite de cele mai inspirate si mai  talentare :) Eu una nu am reusit decat sa lipesc cateva inimioare (strasuri) . 
Cred ca as putea face mult mai mult insa am nevoie si de putin timp, dar mie din pacate imi lipseste.Orium mai este o saptamana si ceva si poate reusesc ceva mult mai spectaculos pana atunci .




Produse folosite  :
Strasuri ,Nail Glue ,si intaritorul de unghii le  gasiti pe Depozitul de frumusete .


Cam asta am realizat eu , simplu si la indemana oricui .
Pareri ?

Etichete: