Review Pudra Stay matte

Am descoperit aceasta pudra acum vreo jumatate de an .. pana atunci am folosit de la Bourjois , Elf, No 7 , Mua si lista poate continua .Toate mi s-au parut bune la vremea lor insa dupa ce am descoperit pudra Stay Matte de la Rimmel London  am uitat de restul celorlalte . Nu neaparat ca am uitat ca exista insa nu mi se mai par atat de bune :) 



Totul a inceput cand am citit un prim review ,a urmat un al doilea si chiar un al 3lea pentru a ma convinge cu adevarat . Nu era nevoie de atatea review-uri insa am vrut sa ma asigur ca mi se va potrivi si nu voi da banii de pomana . 
Am ajuns deja la a doua cutie , prima am folosit-o pana la ultima picatura . Pe cea de-a doua am cumparat-o de pe site-ul Aoro , o am de vreo luna si ceva doua chiar , o folosesc zilnic  si  se vede foarte putin ca  as fi folosit-o .
Eu am nunata 003 Peach Glow 
Promite sa mentimna tenul mat pana la 5 ore , reducand vizibilitatea porilor .Eu una am un ten mixt si folosesc  fondurile de ten  mai grase .In urma folosirii lor imi luceste tenul destul de tare ,insa pudra asta face minuni .Imi matifiaza tenul foarte bine si il mentine asa aproape 5 ore . Nu il incarca si nu arata  pe fata ca si cum ai fi data cu faina ,bine nici tu nu trebuie sa exagerezi  :) 
Eu o folosesc cu o pensula kabuki (Mua ) si ma inteleg bine cu ea .
La partea de ingrediente eu nu ma pricep tare bine asa ca va las pe voi sa descifrati ce scrie acolo :)  
 Am inteles doar ca pudra contine Bismuth un ingredient care nu este indicat fetelor care au probleme cu acneea si foliculita . 



Imi place ca exista in mai multe nuante si ti-o poti alege pe cea potrivita tenului tau . Am vazut ca multe fete au optat pentru transparent. Ma gandeam si eu urmatoarea nunata sa fie asta , dar si cu 003 ma impac foarte bine .Nu se vede pe ten si imi lasa un ten mat si sanatos .
Pe net am gasit-o la diferite preturi , toata lumea zicea ca e foarte ieftina la gramajul pe care il are 14g adica .Am vazut undeva chiar 28 de lei ...eu dupa cum am zis am luat-o de pe Aoro.ro si am dat doar 14 lei deci jumatate de pret .Asta zic eu ieftin . 
Ambalajul  este unul simplu , un capac transparent, care se poate sparge relativ usor  ,insa nu este asta o problema pentru mine ,pe mine continutul si efectul ma intereseaza in primul rand .


Pe scurt :
Gramaj -14g 
Pret - 14 lei 
Disponibil in mai multe nuante 
O puteti gasi si pe Aoro.ro 
Nota 10/10

Etichete: