Review CC Cream Max Factor

Acum vreo 2-3 luni mi-am achizitionat din curiozitate noul Cc cream de la Max factor . Bb cream-uri am tot folosit si am zis sa incerc si un Cc cream sa vedem ce poate sa faca.  Am optat pentru cel de la Max Factor pentru ca pe ala l-am gasit primul si de la o alta firma nu stiam la momentul acela.
Nu regret ca l-am cumparat pe asta , isi merita  fiecare banut si dupa ce il termin pe asta cu siguranta o sa imi mai iau altul .



Il folosesc de ceva timp si pana in momentul de fata nu i-am gasit nici un aspect negativ . Imi place consistenta sa , imi place cum se intinde si imi mai place ca are o acoperire spre medie zic eu .
Cc Cream-ul ofera una aspect satinat , si natural , nu incarca tenul si pe tenul meu mix rezista bine . Pe un ten gras nu as garanta treaba asta , insa eu il folosesc peste o crema si apoi fixat cu o pudra de la Rimmel sau Avon si tenul meu rezista asta mult timp .
 Eu am nunata 60 Medium si zic eu mi se potriveste de minune . Cel mai mult il folosesc atunci cand nu am probleme cu cosurile si nu am nevoie de o acoperire mai mare . Cel mai mult imi place ca nu imi incarca tenul si nu se vede pe fata ... se vede foarte natural ...A si nu am nevoie de o cantitate prea mare ,pentru a o intinde pe toata fata .

Cc Cream-ul vine intr-un recipient negru e 30ml suficient zic eu .Daca il folosesti zilnic te ajunge cam o luna zic eu , dar dace e folosit in combinatie cu altele si alternativ te poate ajunge si 3 luni asa ca pe mine :)
Oricum pe mine m-a convins , recunosc la inceput nu m-a prea incantat dar la a doua folosire deja am inceput sa il iubesc .
Este usor , nu incarca , acoperire medie , ofera tenului un aspect natural si radios .Ce altceva sa iti mai doresti .
Pretul este putin mai pierat undeva intre 50-60 lei dar dupa cum am zis dupa parerea mea isi merita fiecare banut .

Voi l-ati incercat?Ce parere aveti de el  ? 

Etichete: