vineri, 10 ianuarie 2014

Manichiuri din ultima luna l

Ultima luna a fost una foarte ocupata , de fapt cam tot timpul meu a fost foarte limitat si nu prea am mai avut timp sa imi fac ceva deosebit pe unghii .  De la Depozitul de frumusete am primit Foita de transfer  o foita super usor de folosit si cu care ai o manichiura de invidiat in mai putin de 5 minute . Ati folosit pana acum astfel de foite ? In serile in care eram obosita si nu aveam chef de nimic deosebit pe unghii ,aplicam una din foitele de transfer si gata manichiura . O astfel de foita costa doar 3 lei si are 4cm latime si 120 cm lungime .. avand in vedere ca pentru o unghie trebuie foarte putin material va ajunge pe o perioada foarte lunga .
Pe langa foita de transfer pentru a putea realiza manichira va mai trebuie si un lipici special pentru asa ceva  .
 Aplic o oja , o las sa se usuce foarte bine ,apoi aplic lipiciul  las si pe acesta 2-3 minute sa se usuce si apoi aplic banda , se plica foarte usor iar rezultatul este deosebit .
Lipiciul se poate aplica pe toata unghia sau pe bucati pentru a crea un model .
 Aici am incercat sa realizez un model  , nu e cine stie ce ..insa e altceva :)

 Modelul cu ciresele imi place foarte mult ...  voua ?Share:

5 comentarii:

  1. I need folie cu ciresele in my life:)) :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Am primit si eu folii de la ei si le-am folosit, dar nu se lipeau perfect, cam ciudatele... oricum e interesant daca reusesti sa folosesti perfect si sa faci combinatii si modele, am vazut niste tutoriale super... ce dragute sunt cireselele!!

    RăspundețiȘtergere