Cum sa porti o brosa


O broșă este o piesă chic care, purtata în mod corespunzător, poate reîmprospăta și adăuga un pic de glamour la orice tinuta. O brosa frumoasa poate reprezenta elementul-cheie al look-ul, fără a supraîncărca tinuta. Brosa perfectă poate salva o mulțime de haine plictisitoare, care nu au nimic interesant sau extravagant.
Există mai multe posibilități de a purta o broșă. Puteți să o purtati pe haine, pe o poseta sau ascunsa într- un coc. Prin urmare, este important de a avea în mod constant o broșă în geanta, ca nu stii niciodata cand s-ar putea sa ai nevoie de ea, în scopul de a-ti reîmprospăta look-ul .
Broșele au fost în industria modei de secole. În epoca bronzului, broșele au fost lucrate din bronz și împodobite cu pietre pretioase. Mai târziu, broșele au aparut în diferite forme. Cele mai populare au fost nodurile celtice, camee, precum și broșele în formă de insecte, păsări și flori. Secolul 20 a adus cu el broșe mai fine și delicate .
In zilele noastre , broșele sunt considerate ca fiind piese importante și sa porti o brosa inseamna sa adaugi stil și eleganță la orice tinuta.
Haine
În general, broșele sunt menite să fie atașate la sacouri, camasi, bluze sau rochii. O brosa speciala poate transforma o tinuta comuna într-una diferita, unica. În plus, nodul de la o eșarfă poate fi acoperit de o brosa frumoasa, în scopul de a adăuga eleganță.
Aveți posibilitatea să utilizați o brosa pentru a fixa un cardigan sau o rochie pentru un look casual, de zi cu zi. Dacă aveți rochii sau bluze cu panglici, se aplică o brosa mica pe nodul de panglica, și veți obține un aspect cu totul nou. Puteți actualiza, de asemenea, un vechi, simplu tricou prin aplicarea a două sau trei broșe.
Fără nicio îndoială, o brosa arata minunat pe o rochie de seară, simpla. Alege una cu un fluture sau in forma de flori pentru un aspect rafinat și elegant. Adauga o nota glam instant la fusta creion, prin aplicarea unei brose chic.
Păr
Nu există nicio îndoială că broșele arata foarte bine pe haine. Totuși, există și alte modalități creative și unice de a le purta. Puteți utiliza o broșă ca ac de păr. Vei obtine un look romantic și veți atrage toata atentia, mai ales daca alegi o brosa stralucitoare.
Aceasta este soluția perfectă dacă doriți să schimbați coafura în doar câteva minute. Faceti un coc lejer si atasati broșa în el, și veți obține un look foarte chic. De asemenea, aveți posibilitatea să fixați o brosa la o bentita sau pentru o panglică de păr.
Genti
Atasati o brosa la o geanta XXL sau la un clutch. O brosa arata grozav pe o geanta de seara, dar asigurați-va ca alegeti aceiasi nuanta cu cea a rochiei. Dacă aveți un clutch simplu, atașați o brosa, iar rezultatul va fi o frumoasa geantă de seară.
Coliere și brățări
Un mod unic de a personaliza coliere dvs. este de a alege un lanț si atașați o brosa din pietre semiprețioase. Cea mai bună parte este că puteți schimba brosa de zi cu zi, si astfel veti avea de fiecare data cate un pandantiv diferit, in functie de tinuta. Puteți atașa de asemenea, o brosa pe o bratara din material și purtați-o ca o bijuterie.

Voi cum purtaţi broşa ?

Etichete: