Tag de craciun

Am gasit de ceva timp acest tag insa nu am reusit sa il fac . Avan in vedere ca inca suntem in a doua zi de craciun , nu e chiar atat de tarziu si m-am hotarat sa il fac :)






1. Preferi un brad de Craciun real sau unul sintetic?
Ii prefer pe cei sintetici. De ce sa taiem padurea an de an si apoi sa il aruncam ...si plus de asta parca sunt mai frumosi cei artificiali si nici nu fac atata mizerie , rezista mai mult :) Pentru mirosul de brad din casa am cateva aranjamente si crengute de brad .

2. Esti intr-o cafenea, este luna Decembrie. Ce iti comanzi?
De cele mai multe ori aleg o ciocolata calda, capucino sau un vin fiert de ce nu :)  

3. Care sunt culorile tale preferate pentru a decora bradul?
Rosu si argintiu, anul acesta are aceste 2 culori .

4. Preferi sa oferi sau sa primesti cadouri ?
Si , si ... sincer acum cui nu ii place sa primeasca cadouri :) Dar la fel de mult imi place sa si ofer ,imi place sa vad expresia fetei a celui ce primeste cadoul , sa vad bucuria din ochi .

5. Cum arata masa de Craciun traditionala pentru tine?
Masa traditionala de Craciun pentru mine este alaturi de familie . Noi ne-am facut si un obicei de a petrece mereu Craciunul acasa,alaturi de cei dragi !

6. Cum iti place sa te imbraci in ziua de Craciun?
De obicei imi place sa ma imbrac comod,casual , daca e sa merg undeva aleg ceva mai elegant poate , dar nu e obligatoriu .Nu imi place sa stau mereu cu grija , ca ma aplec si se vede aia , aia sau aia :))

7. Care este melodia ta de Craciun preferata?
Nu cred ca am una :))

  8. Care este filmul tau de Craciun preferat?
Singur acasa :))

9. Obisnuiesti sa deschizi cadourile inainte sau dupa masa de Craciun?
Cand eram mica le deschideam dimineata cand ne trezeam , dar acum de cand e si cel mic nu avem nici noi rabdare sa il vedem pana dimineata asa ca deschidem cadourile in seara de ajun sa putem dormi linistiti noaptea :)))

Etichete: