Review -Balsam si Masca Floral

Acum ceva timp am primit spre testare un balsam si o masca din noua gama de la Complex apicol . Mi-a luat ceva timp pana am reusit sa fac acest review. Desi am primit produsele in mini size , mi-a ajuns o luna si ceva sa le folosesc , si am vazut si cat de cat rezultatele .



Am avut de ales intre Apidermin, Floramin, Floral, Apidermaliv.
M-am  decis la  aceasta gama dupa ce am citit ceea ce poate sa faca 
Balsamul si masca fortifianta pentru par Floral au un efect de intarire atat asupra parului cat si asupra radacinilor. Ingredientele active: propolisul, bio keratina si uleiul de ricin trateaza firul de par si scalpul. Proprietatile antibacteriene, antifungice si antimicotice ale propolisului fac din balsamul si masca Floral un tratament pentru parul si scalpul cu probleme.  Bio Keratina netezeste structura firului de par, protejandu-l impotriva tratamentelor chimice ulterioare. Parul devine sanatos, stralucitor, structura sa este 
imbogatita, fiind usor de pieptanat.
Avand in vedere ca pana de curand m-am confruntat cu matreata si caderea parului am zis ca trebuie sa le incerc neaparat .
Dupa o luna si ceva de cand am folosit pot zice ca nu mai am probleme cu matreata  iar caderea parului s-a injumatatit la cat era inainte de a folosii produsele .


Dupa cum ziceam , desi am primit produsele in varianta minisize ma gandeam ca le voi termina foarte repede, dar m-am inselat . Masca si balsamul au o consistenta foarte groasa , pe de o parte imi place pe de  alta nu : )
Pentru Balsam mi se pare totusi prea consistenta crema , iese foarte greu din tub si cat timp l-am folosit am tinut tubul cu gura in jos .Acum cica am terminat continutul , dar daca tai recipientul mai am de vreo 2 spalari :) Pe de alta parte  pentru masca mi se pare o  consistenta foarte ok . 



Nu am avut de aplicat o cantitate foarte mare nici de balsam si nici de masca . Dupa spalare parul imi miroase super , si mirosul persista pana cel putin dimineata ....De asemenea parul este moale , fin si usor de pieptanat .Si ce imi mai place e ca eu de obicei la vreo 2 zile trebuia sa ma spal , iar acum la 3 zile abia ...La servici port sapca si parul mi se ingrasa destul de repede si e destul de agresat , cu masca aceasta l-am mai domolit ...

Samponul il puteti cumpara de aici   
Pret : 14,37 lei 
Cantitate 200ml 

Balsamul il puteti achizitiona de aici 
Pret : 16,24
Cantitare 200 ml 

Pentru cele interesate de aceste produse , pentru o eficacitate si mai mare sa stiti ca este si sampon din aceiasi gama . Am vazut ca e la 12,50 si are 270 ml iar la recomandari e trecut  "  parul normal, normal cu tendinta de ingrasare, inlatura matreata si eczemele." Eu zic ca merita incercat, avand in vedere review-urile :) , pretul si cantitatea .

In concluzie mie mi-au placut cele doua si mi-ar place sa incerc si variantele full size impreuna cu samponul , cred ca voi avea un par de invidiat :) 

Etichete: