Cum te machiezi de Revelion ?

Nu mai e mult  pana la Revelion .Cred ca fiecare dintre noi ne gandim cu mult inainte cu ce ma imbarc , cum ma machiez , cum imi fac parul ...Dilema grea pentru noi femeile .
 Dupa ce am ales tinuta si locatia unde vom petrece revelionul ne puteam axa si pe machiaj.Daca locul este unul luxos va trebui sa purtam un machiaj de tip glamour.In cazul in care  alegem o locatie simpla vom purta un machiaj cat mai simplu sau cel putin eu asa le vad .
Cu vreo 2 saptamani inainte de marele eveniment putem face o vizita cosmeticienei pentru a ne curata tenul de punctele negre si alte imperfectiuni sau putem incerca singurele acasa cu ajutorul exfoliantelor ,mastilor sau scrumburilor .







Dupa ce am curatat tenul bine bine , timp de 2 saptamani il si hidratam bine ,pentru a avea un ten perfect in noaptea dintre ani .
Fiecare isi are crema ei preferata , insa mai putem incerca si :







Toate sunt de la firme cunoscute ca fiind niste firme foarte bune si in consecinta si cremele isi fac treaba .
Sa nu uitam nici de pensat si sa nu il lasam pe ultima suta de metrii . 

Dupa ce am terminat cu toate acestea putem trece si la pasul cel mai important,machiajul .Incepem  prin a aplica o baza pentru machiaj , crema de fata si apoi  fondul de ten pentru a ascunde toate imperfectiunile pielii.
Pentru machiajul ochilor vom putea folosi nuante de auriu sau bronz pentru un look cat mai retro.Smokey Eyes este un alt stil de machiaj destul de interesant, culorile de baza fiind cenusiu,indigo dar si negru.



Puteti incerca farduri de ochi  precum 



sau 


In noaptea dintre ani nu trebuie sa uitati nici de machiajul buzelor. Un ruj in culori puternice  va va completa cu succes machiajul pentru petrecerea de Anul Nou.

Voi cum va pregatiti si cum va machiati de Revelion ?

Etichete: