Cadouri pentru noi doamnele :)

Iarna si-a facut simtita prezenta si si-a intrat in drepturi depline .De 2 zile ninge si iar ninge ca in povesti <3 .Sper din suflet ca de sarbatori sa avem zapada si sa nu fie cum a fost in ultimii doi ani , adica zapada inainte si dupa craciun .Iar zilele de craciun a fost fara si si-au pierdut din farmec .
Si daca vine Craciunul ma gandesc deja   la ce cadou imi va aduce mosul :)
Eu una ma multumesc de obicei si cu putin . Nu sunt pretentioasa si daca primesc produse cosmetice   sau ceva haine totul e ok :) Bine nu e obligatoriu insa dupa cum am zis nu sunt pretentioasa si daca e daruit cu dragoste nici nu mai conteaza valoarea cadoului sau continutul lui .

Spre exemplu pentru o femeie mie una mi-e mult mai usor sa fac un cadou ,decat pentru un barbat.Pentru a nu da gres aleg un parfum sau un set ceva si gata :) Dar asta o sa vorbim alta data .Nu stiu voi cum sunteti insa eu la capitolul imaginatie pentru cadouri stau mai prost ,dar cum noi femeile avem multe preferinte printre care si parfumurile pentru femei  ,totul devine mult mai simplu .
Spre exemplu la ultima aniversare a unei prietene i-am cumparat un set de cosmetice , un ccCream de la Max factor , il am l-a vazut la mine si a fost incantata de el , si o perie pentru par .


Dupa cum ziceam unei femei e usor sa ii faci un cadou , doar daca nu e foarte pretentioasa si vrea diamante, masini , excursii :))

Cadourile  de craciun al mamei , al soacrei si al cumantei vor consta in cate un parfum ,pentru fiecare .
Pentru cumnata-mea ma gandeam la un Fame by Lady Gaga

Pentru soacra un One by CK

Pentru mama un BvLGARI  , l-a vazut la mine i-a placut cu miroase si ma gandeam sa ii fac o surpriza. 

Si in caz de citeste si Mos Craciun , articolul meu mi-as dorii si eu un mic cadou :) Si anume parfumul meu de suflet . V-am mai povestit eu de el ...
Escada 2005 


Simplu sa faci cadou unei femei nu :) oricum pe site-urile de specialitate gasesti de toate , bani sa ai ..si putina imaginatie  apoi totul de rezolva .
Voi ce oferiti in dar femeilor  ?Mergeti pe cadouri clasice , parfumuri, casmetice , accesorii sau ... ?

Etichete: