Cadoul perfect pentru jumatatea ta ?

E decembrie , deci e luna cadourilor ... Mosul trece pe la toti cu cate un cadou .. Despre ce si cum ati putea cumpara unui copil v-am zis , ce putem oferi unei femei v-am dat idei de asemenea , iar pentru astazi v-am pregatit cateva idei de cadou pentru un barbat .

V-am mai spus eu ca nu ma prea pricep la facut cadouri insa cand ma gandesc la asa ceva in vine imi minte imediat un parfum sau produse  pentru barbierit .Bine m-as mai putea gandii si la ceva electronice dar aici putem sa discutam mai multe alta data :)

Pentru ca sotul  meu si-a cumparat singur telefonul dorit .. iar eu singura nu imi permit sa ii iau un calculator nou , am sa il las pe el sa o faca cu alta ocazie iar acum am sa ii cumpar cateva "maruntisuri" :) Am vazut pe Aoro la categoria parfumuri pentru barbati , cateva parfumele interesante .

Am stat si am analizat site-ul bine , mi-au placut mai multe ,printre care si ...






Insa m-am hotarat la Hugo Boss Energise l-a mai avut , i-a placut si ma gandeam sa ii fac o surpriza .

M-as mai fi uitat si eu si la altele insa tentatia e prea mare si oricum ma gandeam sa ii iau si un gel ceva pentru barbierit avand in vedere ca serviciul ii impune sa mearga tot timpul barbierit .
Ma gandeam la un Gillette Fusion am vazut ca se inteleg bine impreuna :) 
Si daca tot ii iau un gel de ras care e foarte ieftin , doar 13 lei  ,ma gandesc sa ii iau si un aparat de ras ca ii prinde tare bine ... nici acesta nu e scump doar 35 de lei si mai are si rezerve .


Si mai vad eu pana de craciun daca e cuminte si mai adaug ceva la cadou :)
Aceasta ar fi o idee de cadou pentru jumatatea mea, voi la ce v-ati gandit sau ce idei aveti in general pentru un cadou de barbat ?



Etichete: