Vedete ce seamana intre ele



V-am mai aratat eu odata vedete care seamana izbitor de bine cu personaje din trecut . Astazi vreau sa va arat vedete care seamana bine intre ele .Zici ca sunt una si aceiasi persoana , sau cel putin frati/surori gemeni.



Javier Bardem şi Jeffrey Dean Morgan

Soţul actritei Penelope Cruz şi Jeffrey Dean Morgan seamănă atât de bine încât îţi vine greu să crezi că nu sunt înrudiţi. Amândoi sunt actori şi singura diferenţă pare a fi accentul, Javier Bardem fiind de origine spaniol, în timp ce Jeffrey Dean Morgan s-a născut Seattle.



Katy Perry şi Zoey Deschanel

Cele două vedete seamănă atât de mult încât pot fi luate uşor drept surori gemene. Au aceeaşi formă a feţei, nasul şi pomeţii la fel, ochii au aceeaşi culoare şi, de multe ori, Katy şi Zoey se îmbracă în acelaşi stil, îngreunând astfel diferenţierea.




Roselyn Sanchez şi Nicole Scherzinger

Una dintre ele s-a născut în Puerto Rico şi este actriţă, iar cealaltă este din Hawaii şi este cunoscută pentru vocea şi talentul de dansatoare. Ca şi fizic însă, cele două vedete par identice la prima vedere.


Jessica Chastain şi Bryce Dallas Howard

Dacă în producţia "The Help" din 2011 cele două nu păreau să aibă ceva în comun, în afara platourilor de filmare  actriţele seamănă perfect.



Zac Efron şi Ian Somerhalder

Cu priviri pătrunzătoare şi zâmbete apetisante, cei doi actori fac ravagii printre adolescente şi nu numai. Cei doi nu mi se pare ca seamana chiar atat de bine, au ceva in comun insa nu seamana la fel de bine ca personajele de mai sus.


Adam Sandler şi Jason Biggs
- Nu numai că seamănă foarte mult, dar Adam Sandler şi Jason Biggs joacă şi în acelaşi tip de filme, specialitatea celor doi fiind comedia. 



Jennifer Aniston şi Julianne Hough - 
Wow! Jennifer Aniston şi protagonista din “Footloose” şi ”Safe Haven”, Julianne Hough, seamănă ca două picături de apă. Doar uitaţi-vă la cele două fotografii!





Leelee Sobieski şi Helen Hunt 
Nu, nu sunt surori, doar că cele două actriţe au trăsături similare. Mie una mi-a fost dificil să le diferenţiez.



Natalie Portman si Keira Knightley

Care-i una care-i alta? eu una cu greu imi dau seama.

Etichete: