Review Gel de dus cu Aloe Vera Natural Extract

Acum ceva timp va spuneam despre gelul intim de la Anian , un gel de care am fost multumita .Astazi vreau sa va vorbesc despre gelul de dus cu Aloe Vera .Este un produs nou aparut si am vazut ca e produs in Spania 


. Ce spun ei ? 
Gel de dus cu extract narural de Aloe VeraPentru toate tipurile de piele.
Gel de dus imbogatit cu extract de Aloe Vera si glicerina hidratanta, ofera ingredientele necesare pentru ingrijirea zilnica a pielii.Mod de folosire: Se aplica cu mainile sau cu un burete pe pielea umeda, apoi se limpezeste cu apa din abundenta.

Ce spun eu ?
Incep prin a spune ca imi place cam tot la gelul acesta de dus .Imi place consistenta sa , pentru ca nu e nici foarte groasa nici prea lichida . Imi place cum miroase .Are un miros tare placut , aloe vera este predominanta si isi spune cuvantul .

Ce imi mai place la acest gel de dus este ca nu trebuie turnata o cantitate mare pentru a face spuma . Torn putin pe burete si imi este suficient pentru a ma spala bine si pentru ca pielea sa imi miroase frumos .Mirosul persista , doar ca il anihilez eu cu crema de corp :D Chestia faina e , chiar daca nu as folosii crema de corp pielea imi ramane catifelata si parfumata  .Un plus la capitolul asta zic eu .
Imi mai place de asemenea ca sticla este transparenta si pot sa urmaresc usor cat produs mai am .Ce nu mi-a placut esta capacul.Nu stiu cum am reusit dar mi s-a rupt sau s-a desprins . Mai exact atunci cand am tras sa deschid ,capacul s-a desprins cu tot cu partea pe unde curge gelul .Nu stiu sigur daca ati inteles exact ce am vrut sa zis , insa cert este ca acum am o gaura mare , in loc de orificiul acela micut pe unde sa curga gelul .Bine nu ma deranjeaza , dupa cum am zis  consistenta este una buna si nu risc sa pierd mult produs aiurea.

Cantitate : 400 ml
Pret : 20 lei
De unde il pot cumpara : triodeluxe.ro
Nota mea : 9,5/10

Etichete: