Ootd -In asteptarea iernii :)

Chiar daca iarna inca nu a venit eu ma pregatesc incet incet :) Cu caciulita si manusile acestea poate sa vina zapada :) Cu toate ca iubesc vara ... cum se apropie decembrie imi doresc ninsoare  .Chiar daca multi ani am tot fentat iarna si nu am purtat caciuli de anul trecut am inceput incet incet sa imi maresc colectia .
Fara manusi nu ies mai niciodata din casa insa faca caciula mai tot timpul .Mi-am propus ca de acum inainte sa am grija de capusorul si parul meu si sa port ceva de protectie .
Cum sunt abonata la newsletter-ul celor de la Kurtmann am vazut ca au avut reduceri la 50% asa ca am facut niste mici cumparaturi . Acum sunt reduceri de 70%  , nu puteam sa mai astept putin :))
Pe langa manusile si caciula amintite mai sus mi-am luat si o pereche de ghete care le-ati vazut deja intr-o postare anterioara .

Curiose ce mi-am luat ?








Ghete TALLY WEIJL Kurtmann 
Caciula + Manusi TALLY WEIJL Kurtmann
Vesta aici 






Caciula vad ca nu mai e pe site eu am dat 7,47 lei , ultima data o vazusem cu 4,47 deci eu zic ca e mai mult decat un pret acceptabil.
Manusile la fel , pe acestea le gasiti   acum la pretul de 4,47 ieftin nu ?
Dupa cum ziceam in momentul de fata la Kurtmann sunt reduceri de  70 % la peste 300 de modele Transportul este gratis la comenzi peste 190 lei .
Nu imi ramane decat sa va zic spor la cumparaturi :)

Etichete: