Ce am mai terminat



Am pregatit de ceva timp postarea asta insa nu am avut timp sa ii dau drumul :))
Nu vreau sa va arat ce am terminat neaparat , mai degraba ce am aruncat  ...Mi-am facut curat in cutia cu oje si toate ojele de mai jos erau uscate sau ingrosate .Nu mai puteai fi folosite , asa ca la gunoi cu ele .


Farmasi pe  cat de bune mi se par ojele pe atat de repede se usuca , si nu inteleg de ce .Am oje si mai demult de cat cele pe care le-am aruncat si nu am patit asa  .
Mini ojele pentru nail art nu le-am mai folosit de mult timp asa ca la gunoi  :)
Tratamentul cu vitamina b5 folosit pana la ultima picatura ... era timpul sa il arunc .Review aici 
Fondul de ten de la L'oreal ,mi-a placut , nu stiu exact daca il voi mai cumpara pentru ca imi place sa cat noi si noi fonduri de ten , insa merita toti bani dupa parerea mea. Review aici 
Roll-on de la Avon , folosesc de ceva vreme astfel de deodorante , sunt multumita de ele si o sa le vedeti destul de des , ba la ce am mai cumparat ba la ce am terminat  :)
Crema de maini Alexandra de la Hofigal ,e o crema foarte buna , grasa , in cantitate mare si ieftina cu siguranta voi cumpara si alta
Abtibilduri 3d cum le-am cumparat le-am si aruncat , nu se lipesc deloc , si nici nu stau pe unghii .Bine pentru 1 ,5 lei cat am dat pe ele nici nu ma asteptam la altceva :)
Fondul de ten de la Rimmel Stay Matte - Nu prea imi place cum miroase ,am nimierit si o nuanta cam inchisa insa nu il voi mai cumpara sigur . E ieftin dar nu m-a multumit .


Cam asta e ce am terminat luna trecuta , in viitorul apropiat am sa mai fac un articol de genul , pentru ca deja strang produsele terminate :) 

Etichete: