Cadouri pentru cei mici

Cand vine vorba despre cadouri la  copii , mereu ne gandim la o jucarie , la o hainuta sau ceva dulciuri .Ei sunt mici si  cam asta vor toti , insa sunt si copilasi , fetite in general carora le place sa fie cochete , sa se parfumeze si sa fie aranjate ca si mami .
Baietelul meu de exemplu nu exista data sa ma vada ca ma parfumez si sa nu vrea si el . Nu i-am luat niciodata un parfum special pentru el , l-am folosit mereu pe al lui tati :) .Dar oricum am vazut ceva foarte dragut pe Aoro.ro si cum se apropie Mos Nicolae si Mos Craciun cred ca ar fi un cadou frumos pentru Rares al meu .
Am vazut si un parfum cu imaginea lui Mickey Mouse ,preferatul lui ...
Cred ca daca ar avea acest parfum ar vrea sa se dea toata ziua  cu el , dupa cum il cunosc eu pe el :))

De asemenea si cu acest gel de dus , cred ca ar vrea sa stea non stop in baie sa faca baie cu Mickey .
Parfumul costa doar 24 de lei , un pret accesibil pentru toata lumea , iar gelul de dus in jur de 15 lei..Fericirea de pe chipul si sufletului copilului nu are pret, iar pentru cei ce il iubesc pe Mickey ar fi o surpriza de nedescris.

Si admiratorii lui Spiderman ...isi gasesc un parfum cu preferatul lor .Am gasit un set format din parfum si gel de dus si in plus mai are si o cutie de metal pe care cel mic o poate folosi dupa preferinte sa iti stranga jucariile sau  ...


Nici fetitele nu stau mai prost la capitolul parfumuri....
Lumea Disney cu printese si domnite este in floare ,Sunt o multime de astfel de parfumuri , dupa preferinte dupa preturi ..si dupa   printesa preferata .




Parfumuri , geluri de dus ,gentute pe masura ..pentru mica domnisoara de acasa :) Preturile sunt intre 50 si 65 de lei dar se merita .Gentuta din imagine spre exemplu se poate folosii  si pentru a-si strange micuta jucariile sau toate lucrurile care o ajuta sa fie draguta si cocheta :)


Si cum si nici bebelusii sau copilasii mai micuti  nu pot fi mai prejos si ei pot primii un set format dintr-o apa de toaleta fara alcool  si un castronel cu lingurita .

Pretul e de 94 de lei dar pentru bebe ce nu faci :) Atunci cand nu stii ce sa faci cadou acesta s-ar potrivii de minune .
Oriucm se gasesc multe variante pentru toti copilasii fie ei baietei sau fetite , timp sa navigati si bani va trebuie.
Oricum daca esti nehotarata , in aplicatia Daruri ai variante ajutatoare :) Repartizate dupa preturi sau copil ...Mie una imi place cum sunt repartizate toate astea si imi plac si produsele . 

Voi i-ati cumpara un parfum unui copil sau ramaneti pe varianta jucarii si dulciuri ?




Etichete: