Si parul tau are nevoie de ingrijire

V-am  tot povestit de multe ori despre ingrijirea tenului insa despre ingrijirea parului nu cred ca am povestiti niciodata . Si el are mare nevoie de ingrijire ... vara trebuie sa il protejam de razele soarelui si iarna de friguri si geruri. Cu cat parul este mai lung, cu atat este mai dificil sa-l pastram sanatos si stralucitor. Daca ne gandim ca si factorii externi nu foarte nocivi, precum vantul, frigul si frecarea de haine ii pot afecta calitatea, factorii cu adevarat periculosi sunt procedurile cosmetice de la care uneori chiar nu ne putem abtine.
Nimeni nu isi doreste ca parul  sa-i fie  degradat si lipsit de stralucire. De aceea, chiar daca structura parului tau te avantajeaza, ingrijirea adecvata este esentiala. Produsele de ingrijire, folosite regulat, pot preveni despicarea varfurilor si ruperea firelor de par.
Ultima mea descoperire in materie de produse se par sunt produsele Tigi .Auzisem mai demult despre ele insa nu am facut "sapaturi mai adanci" niciodata .
Produsele profesionale TIGI sunt distribuite si iubite peste tot in lume. Sunt expresii ale creativitatii, in primul rand, si al grijei pentru pentru par. In liniile de produse (S-Factor, Catwalk si Bed Head) stiinta intalneste moda si arta astfel incat persoanele ce adopta TIGI isi exprima prin aceasta alegere dorinta de originalitate si eleganta. Aceste produse au inceput sa fie create in 1986 de catre fratii Mascolo din Italia. A durat putin timp pana cand Tigi a devenit unul dintre cei mai mari producatori de produse pentru ingrijirea parului din lume.
Pentru ca suntem fiecare diferiti si firul de par diferit  TIGI a creat game speciale de produse pentru fiecare dintre noi:


Bed Head reprezinta tinerii curajosi si nonconformisti pentru care stilul este ceva propriu, pentru care nu exista coafuri gresite sau alegeri stilistice tabu.
Catwalk reprezinta  femeia sofisticata, eleganta, cea care intelege tendintele modei si ii place sa arate acest lucru.
S-Factor este alegerea celor ce isi doresc ca  stilul lor sa reflecte stilul celor celebri, frumusetea stralucitoare si radianta.


In categoria Bed Head se numara sampoanele , balsamurile pentru parul vopsit 
 Spre exemplu acest 
Sampon ce foloseste tehnologia Colour Lockdown care mentine pentru o durata mai lunga pigmentii de culoare, pastrand intensitatea si culoarea unui par "proaspat vopsit". Regenereaza si hraneste firul, protejeaza impotriva factorilor nocivi si previne deteriorarea. 
Balsamul din aceiasi categorie  
 Are aceleasi propietati ca si samponul, foloseste aceiasi tehnologie Colour Lockdown si regenereaza , hraneste firul si  prevenind deteriorarea lui .Tot odata mentine si culoarea parului ,timp indelungat .






Sau am mai gasit si varianta balsamului leave-in , nu necesita clatire si se foloseste foarte usor , este la fel de bun ca si un balsam obisnuit .















Din gama Catwalk am vazut ceva produse pentru fetele cu parul cret .. ce mi-as dorii si eu sa am parul putin mai ondulat macar ,desi cret nu va fi niciodata fiindca am firul foarte slab si orice coafura mi se lasa relativ destul de repede .

Samponul si Balsamul Tigi Catwalk Curlesque  


Samponul este  fara sulfati. Parul este hranit din extractele de alge marine, care deasemenea previn aspectul cret. Acesta conţine apa de castravete pentru definirea onduleurilor. Iar balsamul este hidratant potrivit pentru parul ondulat. Netezeste si previne incretirea, iar parul va fi mai usor de pieptanat si stralucitor.Aloea linisteste pielea capului, in timp ce feniculul de mare si castravetele hidrateaza parul. .

Pentru cele care vor sa isi mentina carliontii intacti pot folosii un crema pentru parul cret .


Crema Tigi Catwalk Curlesque Curl Collection pentru par cret si ondulat adauga forta, stralucire si volum parului, il ridica usor si separa suvitele de par. Crema T igi Catwalk Curlesque Curl Collection scoate in evidenta textura natura a parului si il protejeaza impotriva caldurii provenite de la uscatorul de par. Contine uleiuri esentiale ce ii confera stralucire si luminozitate.



Gama Tigi S Factor este destinata tuturor tipurilor de par .

Spre exemplu Samponul Tigi S-Factor Diamond Dreams este proiectat pentru toate tipurile de par, oferind acestuia o stralucire irezistibila. Samponul hidrateaza parul, si de asemenea il protejeaza impotriva radicalilor liberi si a alor influente daunatoare, protejand culoarea si prevenind decolorarea parului vopsit. Contine pulbere de diamant, perle zdrobite si casmir, astfel incat va bucurati de o ingrijire de lux, profesionala a parului. Parul dvs. devine puternic, sanatos, moale, cu o stralucire de exceptie. 










De asemenea si balsamul de lux Tigi S-Factor Diamond Dreams este ideal pentru toate tipurile de par, oferind o stralucire de exceptie.Contine pulbere de diamant, perle zdrobite si casmir, astfel incat acesta va ofera o experienta unica. Balsamul hidrateaza parul, si, de asemenea, protejeaza parul dvs. impotriva radicalilor liberi si a altor factri nocivi. Parul dvs. devine puternic, sanatos, moale si stralucitor.


Oricum pe Aoro.ro gasiti o multime de produse de ingrijire a parului Tigi pentru diferite probleme. Chiar daca eu am ales sa va povestesc doar asa in mare si cate putin despre fiecaere gama in parte .. ele sunt mult mai diversificate si gasim de la tratamente pentru fiecare fel de fir de par :)


Si cateva sfaturi care sper eu sa va fie utile si sa va ajute sa aveti un par de invidat
aplicati un balsam pe toata lungimea  parului de fiecare data cand va spalati pe cap;
folositi intotdeauna produse pentru protectie termica daca va  indreptati parul sau il ondulati ;
aplicati o masca intens hidratanta de 2 - 3 ori pe saptamana;
o data la doua luni, taiati-va cativa cm din lungime; in acest fel se previne despicarea varfurilor.

Daca pe langa toate acestea mai folositi si produsele destinate varului vostru  , acesta a fi bucuros si va stalucii si va arata lumii intregi cat de sanatos este el .

Voi cum aveti grija de parul vostru si ce produse folositi ?

Etichete: