Review -Lotiune pentru igiena intima Anian

Acum ceva timp am inceput sa folosesc lotiunea pentru igiena intima de la Anian (Triodelux) .Pana nu demult am tot incercat diverse lotiuni ,unele mai bune altele mai putin .
Aceasta insa pot sa va zic ca m-a multumit si o recomand  cu drag .



Ce spun ei  ?
Testata clinic este adecvata pentru igiena părţilor intime. Conţine proteine de origine vegetală. Nu conţine coloranţi şi proteine de origine animală.
 pH neutru 5,5.
Ce spun eu ?

Prima impresia a fost cea olfactiva .Are un miros tare placut .Nu imi dau seama exact a ce insa miroase tare bine si mirosul chiar persista o perioada :)  Consistenta este una cremoasa iar lotiunea este   incolora  ...dupa cum se vede sau nu la mine in palma ;) 


Imi place ca nu face foarte multa spuma , dar cu toate astea curata bine si lasa o piele catifelata , parfumata si nu provoaca iritatii .
Ambalajul este unul simplu si simplu de manevrat .Nu m-ar fi deranjat sa fi avut o pompita insa ma descurc foarte bine si asa :) 
Il folosesc de vreo 3 saptamani cred (zilnic) si nici nu se observa mare lucru .Nu trebuie folosita o cantatate foarte mare si asta ajuta la economie  :)) Chiar imi place acest produs si am sa imi mai cumpar o sticluta ,dupa ce se termina asta pentru ca se merita .Am ajuns la finalul testarilor , mi-am gasit in sfarsit lotiunea intima ce o cautam .

Termen de valabilitate : 12 luni de la deschidere
Cantitate : 200 ml
Pret : 14 lei
De unde il pot cumpara : triodeluxe.ro
Nota mea : 10/10



Etichete: