Red Jacket

Astazi vreau sa va prezint ultima mea achizitie in materie de haine .O jacketa rosie superba potrivita pentru toamna si de ce nu chiar si pentru inceput de iarna . Geaca e achizitionata de pe TBDress un magazin online cu haine super si cu incaltaminte si mai super :) Oricum eu v-am mai aratat cate  ceva si pe pagina de facebook .Preturile sunt acceptabile si transportul iti alegi dupa preferinte , cele care nu au posta vamala pot alege si curier si produsele vin direct acasa.
Tin sa va anunt ca pe wishlist sunt vreo cateva perechi de ghete insa mai vedem pe viitor .
Astazi vreau sa va arat mai in detaliu frumoasa mea geaca , ati vazut deja putin pe facebook ,acum veti vedea mai multe :)

 Si sa va zic doua vorbe si despre geaca , este exact cum o arata pe site ,este din fas , e mai grosuta si are un guler super si o gluga dintr-un material gros si calduros. Eu in geneal port M/L la cele de toamana/iarna mi le iau putin mai largi si de aici mi-am ales  marimea XL  si  vine bine ... zic eu :) Iar pentru cele care vor o geaca mai lunga sa stiti ca este acelasi model doar ca mai lunga ...Mai jos aveti link-ul ce va duce direct la geaca .










Jacketa TBDress
Bluza aici 



Si acum  astept parerile voastre !

Etichete: