Pilaf de orez cu legume si pulpe la cuptor

Am primit de curand  o invitatie la o noua campanie de testare Philips Multicooker . Cu aceasta ocazie pot sa descopar retetele delicioase ale tuturor mamelor cu Philips Multicooker pe Gustos.ro . Am vazut cum cei de la Gustos.ro au testat acest Multicooker si tare mi-ar mai place si mie asa ceva :)e de mare ajutor un asemenea aparat pentru oricine .

Ati mancat azi ? Daca nu a invit la  un pranz simplu de facut dar tot odata satios si tare gustos .








Ingrediente :
200gr orez 
2 morcovi mici
1 ceapa
2 ardei grasi 
ciupercute
7/8 pulpe  
sare, 
piper, 
vegeta, 
chili, 
boia dulce,
boia iute 
(sau condimente pentru pui)
hartie de copt

Incepem cu Pulpele si legumele la cuptor 

Se spala bine pulpele. Condimentele se amesteca si se freaca bine-bine carnea cu amestecul de condimente. Se aseaza carnea intr-o tava in care am pus hartie de copt si le-am acoperit cu folie de aluminiu. Se dau la copt aprox. 40-50 minute. Sunt foarte gustoase, picante si slabe in grasime. Legumele le taiem  fasii si le punem si pe ele in tava , acestea s in 10-15 minute sunt gata .Pot sa va zic ca sunt foarte gustoaseeeeee.
Pana se coc pulpele si legumele la cuptor ,pregatim pilaful .
intr-o cratita potrivita punem la incalzit uleiul. Atunci cand acesta s-a incalzit, punem la calit ceapa tocata marunt si morcovii dati pe razatoarea mica, apoi se adauga orezul si se  adauga putina apa. Se lasa la  fiert si pentru un gust mai bun se poate adauga si un cub ,doua de concentrat pentru supa .
Si cam asta e  tot ...cand e gata servim si asezam in farfurie dupa bunul plac.Este o reteta delicioasa ca la mama acasa .

Etichete: