ingrijirea tenului in noul anotimp

Toamna si-a facut simtita prezenta , ba chiar si iarna prin anumite zone ale tarii  :))
Tenul nostru are nevoie de cat mai multa atentie in aceste momente .De fapt el are nevoie tot timpul ingrijire , iar ritualul de ingrijire indiferent ce fel de tip de ten ai , cuprinde 3 pasi esentiali.
Curatarea , tonifiere si hidratare .Pentru fiecare etapa este bine sa folosim numai produse destinate tipului nostru de ten .
Incepem cu curatarea ,
Dupa cum ziceam acesti pasi se fac cu produse in functie de tipul de ten .asa dar sa incepem .Pentru cele cu tenul cu probleme acnee  asa cum sunt eu , putem sa folosim

 







Asocierea componentelor active de reglare a sebumului cu cele antimicrobiene inlatura impuritatile si excesul de sebum.
Absenta sapunului respecta echilibrul pielii.Un gel care curata delicat si usor pielea.

Aceasta lotiune astingenta contine ingredienti activi LHA de control al sebuumului, purifianti si exfolianti Minimizeaza porii si combate astuparea imediat Pielea apare fina si clara cu nuanta uniforma Perfect pentru pentru pielea grasa cu pori dilatati, textura neregulata si imperfectiuni. 


Pentru cele cu tenul sensibil si uscat puteti incerca 




 Cu ajutorul acestei lotiuni  confortul pielii este reinstaurat. Pielea ramane catifelata si hidratata. Aceasta lotiune am testat si chiar o folosesc si in prezent .Pot sa va zic ca sunt foarte multumita de ea .Putin mai scumpa dar foarte buna .


Pentru fetele cu tenul mixt si gras 



sau  Bioderma Sebium H2O este o lotiune de curatat filmogena, bacteriostatica si sebo-regulatoare.
Curata pielea in profunzime.Poate fi folosita in acnee - forme usoare si medii ,dermita seboreica ,piele grasa cu probleme si imperfectiuni ,iritatii ale foliculilor pilo-sebacei . Ea se comercializeaza in sticlute de diferite gramaje si la diferite preturi deci se poate testa cu usurita fara a da o " caruta " de bani si sa nu se potriveasca tenului .

Urmatorul pas din programul zilnic de ingrijire  este tonifierea -in urma carei se tonifica tenul , se indeparteaza pana si ultimele resturi de machiaj, iar pori se inchid,prevenind astfel intrarea impuritarilor ,ceea ce confera tenului un aspect proaspat si sanatos. 
Pentru tonifiere am gasit cateva produse Garnier la preturi foarte bune , pe care sa si le permita toata lumea .



Aceasta lotiune tonica este ideala pentru utilizarea zilnica in scopul de a curata si a lasa un ten proaspat, radiant si tonifiat si cel mai important are un pret foarte bun , disponibil pentru toate buzunarele .




 De asemena si la capitolul hidratare , care este ultimul pas al programului zilnic de ingrijire am gasit pe aoro.ro  produse de calitate si ieftine .Tot aici veti descoperii si ce produse folosesc eu pentru tenul meu .Dupa cum stiti hidratarea contribuie la mentinerea echilibrului natural al pielii ,de aceea cremele hidratante au si eleformule diferite in functie de tipul de ten .

Confortul pielii este numaidecat sporit cu acest balsam nutritiv. 
Crema roz Moisture Match contine extract de plante si ulei de camelie si are arome discrete florale, iar dupa aplicare calmeaza instantaneu pielea si o hraneste.



Crema hidratanta Garnier Moisture Match Start Afresh echilibreaza tenul tau pentru un aspect mai proaspat si catifelat 24h. Extractul de seva si pulpa vegetala, bogate in minerale si nutrienti asigura tenului tau hidratarea de care are nevoie.O crema lejera ce hidrateaza si improspateaza pielea, rasfatand-o cu o aroma marina de lotus albastru
.O emulsie matifianta, catifelata si racoritoare care calmeaza pielea oferindu-i o senzatie instanta de puritate.
Contine elixir de plante si  extract de ceai verde.
Moisture Match verde este emulsia perfecta pentru tenul mixt sau gras! Ea ofera prospetime imediata care dureaza 24 H, are o textura non-grasa ce se absoarbe imediat in piele si o aroma delicioasa de mandarina.

Ritualul meu de dimineata consta in spalare pe fata ori cu un gel de curatare ori cu sapun cu sulf ,aplicarea unui tonic si apoi o crema hidratanta . Seara incep prin demachiere ,spalare din nou cu gel de curatare sau sapun ,aplicarea unei lotiuni astringente si apoi crema de noapte .

Si cu astea fiind spuse acum vreau sa a intreb , voi respectati acesti pasi ?Eu sincer mai sar peste tonifiere insa rar ...inainte nici  nu foloseam insa de ceva timp mi-a intrat in reflex am aflat beneficiile tonicului si il folosesc regulat .





Etichete: