Haul by Avon

Am vreo doua campanii de cand nu v-am mai aratat ce mi-am cumparat de la Avon.Nu se poate sa treaca vreo campanie de unde sa cumpar ceva .Pentru ca nu am avut timp sa mai fac postare la fiecare comanda.. va arat acum acum ce mi-am luat si daca va intereseaza ceva in mod deosebit ...spuneti si rezolam cu detaliile :)


Acum doua campanii am gasit la oferta Gel de dus Christian Lacroix cu 9,99lei ... Am luat doua ,era prea tentant , unul pentru mine si unul l-am facut cadou. Pentru sotiorul meu am luat  o para de toillete ,era inca in stadiu de  demo si a costat vreo 16 lei si ceva parca .Acum in catalog e vreo 32 de lei , dar parerea mea e ca merita bani .


Tot atunci mi-am mai luat si o oja :) Rozul asta am avut mai demult dar am aruncat sticla , chiar imi lipsea o asemenea culoare :) Am si testat-repede ..


Ultima comanda a constat intr-un roll on cu efect de incetinire a firului de par , inca nu l-am incercat insa cand ii va venii vremea am sa va zic si voua de puterile lui miraculoase :D
Un burete de baie , tare dragut si a costat doar 5 lei ,la 10 lei am gasit un set format din crema de maini cu vanilie si lotiunea de corp cu caise , am comandat setul pentru crema de maini care miroase divin iar lotiunea am dat-o mai departe :) Setul l-am comdat doar pentru crema de maini si pretul bunicel .Mi-am mai luat si un creion de ochi in editie speciala , nuanta Sparkling green .




Cam asta a fost ,luna asta chiar nu stiu ce o sa dau comanda, aa de fapt stiu sigur ca voi lua un burete de baie pentru cel mic.A vazut el ceva haios prin brosura si i-am promis ca ii cumpar .Pe langa asta nu stiu ce va mai fii insa ma hotarasc eu atunci pe loc :)

Voi ce v-ati mai comandat ? Sau ce vreti pe viitor ?

Etichete: