Flori de toamna

Toamna se strecoara tacut printre noi, asezand pe umerii nostri o dulce nostalgie. Pasii se pierd printre frunzele aurii, alunecand intr-un tablou diferit, in care nuantele aprinse ale verii se sting incet in nuante tacute. Atmosfera a devenit mai linistita, dar spiritul toamnei se perinda inflacarat printre noi. Toata aceasta atmosfera se reflecta si in moda, unde modelele si imprimeurile poarta un aer mai intunecat si enigmatic.
S-au pastrat florile jucause si radiante pe care le-am vazut peste tot in aceasta vara, dar in acest nou sezon ele au devenit mai sobre si uneori cu un iz romantic. 
Designerii n-au uitat complet de imprimeurile inflorate si le-au raspandit pe rochii elegante, fuste evazate si rochii simple cu volanase, care imbraca perfect aceasta noua perioada. Flori gotice s-au strecurat si pe rochii din matase neagra, pe podiumurile din intreaga lume, impreuna cu jachete negre care poarta pe maneci si chiar 
pe umeri buchete minunate de flori timide. Culorile arse, precum portocaliul, se potrivesc de minune cu aceasta atmosfera tomnatica, aducand o nuanta eleganta si misterioasa intregului ambient. Rosul si negrul sunt cele doua culori contrastante, care domina acest sezon. O combinatie perfecta, intr-un amestec placut de culoare, se regaseste intr-o jacheta neagra cu o rochie rosie inflorata. Aceste culori usor arse imbinate cu rosul aprins si negrul puternic se vor alia de minune cu o pereche de buze nud sau vopsite in rosu aprins si smoky eyes. Intreaga imagine va fi o aparitie de remarcat, care va provoca cu usurinta o idila frumoasa de octombrie, care poate va evolua, din fericire, intr-o romanta misterioasa de iarna.
Poti adauga la intreaga tinuta, o lungime mai sobra a rochiei, peste genunchi, lasand la iveala gleznele fragile sau descoperind o pereche de ghete vintage. 
Deasemenea, ingredientul secret se afla la baza gatului. Poti evita bluzele sau puloverele pe gat, lasandu-ti aceasta parte infiorator de atragatoare descoperita. 
Bineinteles, in momentul in care frigul de afara te va invalui, o esarfa vaporoasa iti va proteja gatul, lasand in acelasi timp o mica parte nedescoperita si un gand fugitiv sa alerge de la el pana in apropierea ta. Iata, astfel starea melancolica de toamna este completa, iar florile raman atarnate de pasii tai eleganti. 

Etichete: