E vremea serialelor

E octombrie si deja au inceput serialele mele preferate :) Cat am asteptat eu clipa asta ..:) Noile sezoane sunt pline de mister si interesante ....V-am mai spus eu si in trecut ca imi plac filmele de groaza , supernatural si chestii de genu '

Ei bine am avut o serie de seriale pe care le urmaream pana acum si anume



Supernatural 
V-am povestit cate ceva despre acest serial , a ajuns deja la sezonul 9 ...si sper sa mai abia cel putin 20 de acum in colo  :))




Vampires Diares  
Acest serial l-am descoperit anul trecut , era deja la sezonul 4 , am urmarit 3 sezoane in vreo luna iar apoi fiecare serial cu sufletul la gura , aseara a aparut primul serial din sezonul 5 si abia astept al doilea episod . 


Beauty and Beast 
E un serial ce a aparut anul trecut . Imi plac personajele principale ... imi place si actiunea filmului ..abia astept primul episod.



Un alt serial aparut anul trecut este si Arrow . E poestea unui tanar care a naufragiat pe o insula si a stat acolo timp de 5 ani .Intr-un final reuseste sa ajunga acasa si de aici incepe toata actiunea .Dar nu va spun mai multe : P



Un alt serial destul de intereseant ...nu e cu chestii supernaturale insa e cu stingerea luminii in intreaga lume si toti o iau de la 0 .E un film fain imi place si l-am corupt si pe sot sa se uite la el :)
ReVolution 



Din aceasta toamna au aparut si seriale noi .Nu urmaresc , deocamdata, decat 2 :)) 
Unul e un fel de continuare sau  are oarecum legatura cu Vampires Diare .
The Originals ....


Iar al doilea e Sleepy Hollow 
Nu am apucat sa am uit decat la un episod si mi s-a parut interesant .Un tip de prin 1700 moare in timpul unei lupte si invie in zilele noastre .Odata cu el invie si adersarul sau..Interesant.. de aici incepe toata actiune ..nu va zic mai multe amatoarele de astfel de filme.seriale il pot urmari 



si pe perioada verii cand nu a fost nici unul din aceste seriale am avut ce urmari :) 


Twisted 
Un baiat ce la 12 ani si-a omorat matusa , motivul nu se stie inca . Dupa ce isi petrece mai multi ani la scoala de corectie revine in orasul sau natal insa toata lumea il respinge ,tratandu-l ca un criminal in serie .S-a incheiat deja sezonul 1 si prin ianuarie incepe sezonul 2.. in astept cu nerabdare .


 Legend of the Seeker  
Un film cu chestii supernaturale ... si multe chestii de genu ' dar mie una imi place ... am vazut 2 sezoane si il astept si pe al 3lea .Nu stiu daca va fi insa eu astept :)



Cam astea sunt serialele ce le-am urmarit si le urmaresc.. voi sunteti amatoare de astfel de seriale ?sau seriale in general ? Imi mai recomandati ceva seriale noi  Sau  chiar si vechi  dar frumoase ?

Etichete: