Accesorii Diy pentru toamna

Chiar daca toamna asta isi face simtita  prezenta din ce in ce mai tare , de ce sa nu se inveselim locuinta  si sa o gatim in spiritul anotimpului .
Am gasit pe net cateva idei de accesorii Diy ,mi-au placut tare mult si am zis sa va arat si voua , poate  va plac si voua si puneti pe confectionat : )

1.Corp de iluminat -foate dragut de altfel


Pentru acestea, ai nevoie de niste abajururi din material textil, simple, pe care sa le poti transforma. Deseneaza cu un creion motivele de toamna preferate (funze, copaci, flori) si gaureste apoi conturul pe care l-ai schitat pe abajur. O alternativa este sa pictezi abajurul cu vopsea pentru textile sau sa il decorezi cu bucati de material textil.
Nu-i asa ca e superba ? 

2. Girlanda /Coronita 


Ghirlandele pot fi folosite indiferent de anotimp, nu numai in timpul iernii. Primavara, de exemplu, poti realiza unele din flori naturale, in culori cat mai vesele. Vara sunt potrivite unele din spice de grau. Pentru sezonul de toamna, realizeaza o ghirlanda din ghinde, conuri, bete de scortisoara si crengi uscate. O poti agata atat de usa, cat si de un perete, ca accesoriu decorativ sau o poti amplasa pe masa, alaturand-o unor lumanari.











3.Lumanarele 

Cu siguranta, lumanarile sunt accesorii ce nu lipsesc din nicio locuinta. Pentru a intampina toamna cum se cuvine, realizeaza niste suporturi de lumanari pe masura. Foloseste niste borcane, pahare sau cutii metalice, de conserve si picteaza in culori de toamna diferite motive specifice. De asemenea, te poti folosi de nenumaratele resurse ale naturii, pentru a le decora. De exemplu, le poti imbraca in sfoara, lipind, apoi, cateva ghinde si crengute de maces. 








4.Lustre 

Ai pe tavan un bec , alb simplu si banal .Poti sa scapi de acest mic detalii cu ajutorul unui cadru de lemn , niste sfoara si hartie colorata .
Nu-i asa ca e dragut ?
















5.Vaze cu flori 

Aceasta imagine mai are nevoie si de explicatii ?Eu zic ca nu ....o vaza superba si atat . In imagine vaza e umpluta cu ghinde insa eu ma gandesc si la un ornament cu castane ..ca si asa se gasesc pe strada la tot pasul .

Etichete: