Toamna in trend

Chiar daca vara incinsa inca valseaza pe strazile noastre, ne poarta in oaze cu soare si in picaturile de mare, fiind probabil la fel de prezenta si agitata si in septembrie, este bine sa aruncam un ochi la colectiile din aceasta toamna si sa ne pregatim cat de cat garderoba pentru noul sezon. Serile devin oricum din ce in ce mai racoroase, iar in briza marii ne-ar sta bine cu jachete si puloverase care sunt in noul trend. Daca vara a explodat de culoare si ne-a invaluit in cele mai frumoase si vii nuante, toamna devine usor neutra. Nu trebuie sa renuntam la culorile care ne-au fascinat in acest sezon, dar putem adauga si mai mult alb in hainele noastre. 
Se va purta albul din cap pana in picioare, oferind eleganta si mister tinutei.
Caciulitele simple si negre au un puternic impact in aceasta toamna. Cheia este sa nu le asortati cu o tinuta sport, ci sa creati un look cat mai socant, purtandu-le la rochii sau costume cu iz elegant. Sa le purtati in drum spre birou sau la o petrecere, caci contrastul este acela care le face atat de simpatice si pe voi atat de fabuloase. Imprimeurile au fost in mare voga in aceasta vara, dar pentru toamna, ne pregatim sa renuntam la imprimeurile sofisticate si sa revenim la cele clasice, simple, romburi, carouri, sau alte forme geometrice.

Poate va este deja dor de ghete si cizmulite, asa ca in aceasta toamna nu ezitati sa purtati cizme cat mai lungi, deasupra genunchilor. V-am spus deja ca nu vom renunta la fascinantele culori, dar poate va intrebati care este totusi cea mai in trend culoare in aceasta toamna? Nu, nu este albul, ci verdele. Se poarta toate nuantele 
de verde, de la cele militaresti, la nuantele mai aprinse sau la cele asemanatoare cu smaraldul. Verdele este culoarea oficiala a acestei toamne. 

Etichete: