Printesele Dinsey in realitate

In copilarie fiecare dintre noi ne-am visat macar o data printesa.Urmarea cu mare drag desenele animate cu Jasmine , Ariel , Esmeralda sau Cenusareasa .

Jirka Väätäinen a demarat un proiect inedit in care a vrut sa redea aspectul real al personajelor feminine preferate de copii din toate timpurile .Pentru a ajunge la adevarata infatisare a personajelor Disney, studenta a folosit poze care semanau cu imaginile oficiale ale printeselor si apoi le-a modificat digital pana cand a ajuns la pozele urmatoare :



Jasmine 
Jasmine este printesa teritoriului imaginar Agrabah si fiica instaritului sultan al acesteia. Dupa ce refuza sa se marite cu un print snob si infumurat pe care tatal ei si l-ar fi dorit drept ginere, Jasmine fuge din palatul in care locuieste si da de necaz in oras si il cunoaste pe Alladin.


Aurora -Frumoasa Adormita
Frumoasa Adormita este un desen animat inspirat din basmul fratilor Grimm. Spre deosebire de poveste, animatia le prezinta celor mici trei personaje noi: Fauna, Flora si Merryweather. Despre Aurora se crede ca este cel mai frumos personaj Disney si ca seamana cu papusa Barbie.


Megana
Acest personaj feminin este unul dintre cele mai deosebite din lumea Disney. Megara nu se incadreaza in standardele tipice de printesa, ea avand un caracter cinic si dorindu-si sa stea cat mai departe de barbati. Hercules se indragosteste la prima vedere de ea, insa fata il ignora si isi da seama cu mult mai tarziu ca incepe sa-l iubeasca pe erou.


Pocahontas
Pocahontas sau Matoaka a fost fata capeteniei amerindiene Powhatan-Sachem si mediatoarea dintre englezi si tribul ei din colonia Virginia America de Nord. Cu toate ca ea nu se marita cu vreun print, asa cum au facut Alba ca zapada, Cenusareasa si Aurora, este considerata printesa deoarece tatal ei este sef de trib. 


Esmeralda
Nascuta sub numele de Agnes, Esmeralda este personajul principal feminin din desenul animat “Cocosatul de la Notre Dame”. Curajoasa si sigura pe sine, fata isi doreste ca oamenii diferiti, asemenea ei si lui Quasimodo, sa fie acceptati de cei din jur. 

Belle 
Belle este un personaj fictiv din basmul “Frumoasa si Bestia”. Fata iubeste cartile si traieste intr-un orasel mic din Franta, impreuna cu tatal ei, Maurice. Cand acesta se rataceste, Belle pleaca in cautarea lui, descopera ca a fost rapit si, in schimbul libertatii lui, ea hotaraste sa devina prizoniera unei bestii. 

 
Ariel
Ariel este fiica lui Triton, stapanul marilor. Tanara printesa este cunoscuta pentru faptul ca s-a plictist de viata din adancuri. Din dorinta de a experimenta lcururi noi, ea renunta la coada de peste si se transforma in om, descoperind ca viata la suprafata nu este atat de frumoasa pe cat credea la inceput.

Cenusareasa
Cenusareasa este cea mai popluara printesa in randul fetitelor. Ea este obligata de catre mama vitrega sa devina sclava in propria casa. Miracolul apare cand nasa cea buna o transforma intr-o printesa frumoasa pentru balul regelui si il cunoaste pe Print..

Alba ca Zapada
Indragita de copiii din intreaga lume, Alba este printesa cu suflet bun care fuge de mama vitrega ce i-a pus gand rau. In calatoria ei, tanara ii intalneste pe cei 7 pici si reuseste sa-si gaseasca jumatatea in Fat Frumos. 



Alice
Visatoare si mereu cu mintea in nori, Alice patrunde in Tara Minunilor si face cunostinta cu unele dintre cele mai bizarre personaje de care au auzit cei mici: un iepure aflat merue pe fuga, o pisica invizibila si o regina malefica mare amatoare de jocuri de carti.


Ce parere aveti de aceste imaginii ?Care dintre personaje va place mai mult ? Mie personal imi place de Jasmine. . . cu toate ca fiecare au o frumusete aparte .

Etichete: