Genti pentru toamna asta



Gentile sunt cele mai importante accesorii, pe langa pantofi, care completeaza o tinuta si ii ofera eleganta, stil, stralucire, feminitate sau orice nota dorim sa ii dam in functie de ocazie.Toamna a sosit asa ca am cam incheiat-o cu gentile foarte  colorate dar putem continua cu gentile  accesorizate cu pene sau blana :)
Pe Ressas.ro am gasit si genti dar si pantofi potriviti    pentru toamna asta .Am facut cateva combinatii sper sa va placa .



Perfecta pentru o iesire in oras cu prietenii sau pentru o plimbare in parc intr-o zi superba de toamna.




Geanta de umar tricolora din piele cu fermoar .O geanta care va fi atractia tinutei tale. Poarta aceasta geanta la o tinuta clasica iar efectul va fi garantat.



Toamna asta se poarta culorile tari asa ca nu ezita sa iti achizitionezi o geanta galbena care va avea un efect garantat asupra tinutelor tale.




Un look feminin si pasiunea pentru tinute clasice, dar delicate, se va contura perfect, purtand aceaste genti crem, cu linii simple.

Geanta alba te scoate din situatiile in care nu stii ce geanta sa asortezi la o tinuta de zi asa ca trebuie neaparat sa o ai.
O geanta rosie te va ajuta intotdeauna sa obti un efect uimitor atunci cand alegi  sa o porti asortat la o tinuta pin up sau una claisca.

O geanta perfecta pentru o zi de toamna calduroasa si frumoasa, Poarta geanta cu o pereche de jeansi clasici si o geaca de piele.

Pe langa toate acestea am mai vazut si cateva accesorii foarte dragute care ar merge super alaturi de genti si de pantofi .

Nu-i asa ca sunt dragute ? Daca v-am facut curioase , sa stiti ca pe Alexandra o gasiti si pe facebook aici  , intrcat site-ul este mai nou si nu se gasesc toate modelele acolo. 
Eu m-am indragostit de botinele bleomarin si cercelusii... pe  voi ce va atras in mod special ? 

Etichete: