Crema de fata si tonic Aqua Tratament by Capra Nera

Va spuneam eu mai demult despre lansarea gamei Aqua Tratament de la Capra Nera. Va poevsteam atunci de  4 produse superbe esentiale pentru un ten impecabil .
Masca -gel ,Gel de curatare , Lotiune tonica si crema de fata .Acum vreo 2 luni , am primit si eu  aceste produse si pot sa va zic de pe acum ca sunt foarte multumita de ele si ca isi merita toti banii.


Astazi vreau sa va povestesc cate ceva despre lotiunea tonica si crema de fata , pentru ca pe ele le-am folosit cel mai des .Des adica zilnic de vreo 2 luni si inca mai am o cantitiate considerabila de produs .
Cu toate ca cele 4 produse se completeaza foarte bine impreuna , eu gelul de curatare si masca nu le-am folosit doar de cateva  ori. 


Lotiunea tonica sau Apa faciala reechilibranta este un tonic cu care m-am inteles super . Eu am un ten mai sensibil  iar in urma folosirii lui tenul este mai catifelat , luminos si neted . 
Ceea ce imi mai place la el si la toate produsele din gama ,de fapt  este mirosul.Un miros specific si foarte placut ,un miros floral ,fructat .Mie una imi place foarte mult .
Ceea ce imi mai place este faptul ca dupa ce lotiunea intra in piele ,fata  nu ma strange si nici nu imi lasa tenul lipicios cum se intampla in general cu lotiunile tonice .
Recunosc pana de curand nu prea eram eu fan lotiune tonica , insa dupa folosirea acestuia pot zice ca voi folosi de acum incolo lotiuni tonice si voi fi atenta si ce aleg .
Ce spun producatorii despre acest tonic ?
Noul nostru Tonic facial Aqua Treatment inlatura delicat surplusul de Gel de curatare si reimprospateaza pielea fetei. Ingredientele sale calmante combat iritatia pielii, care devine catifelata si neteda.
Tonicul facial Aqua Treatment, fara alcool, reface umiditatea pierduta a pielii, rafineaza structura acesteia si ajuta la mentinerea stratului sau acid protector natural. 
Un complex special de ingrediente active hidrateaza si revitalizeaza pielea, oferindu-i o senzatie minunata de prospetime. Pielea fetei este luminoasa si curata si este pregatita perfect pentru celelalte produse de ingrijire a fetei din gama Aqua Treatment.

Eu v-am spus deja parerea mea ca aceasta apa reechilibranta isi face treaba mai mult decat bine  Principalele ingrediente:
Complex activ de hidratare
Acest complex de agenti activi contine mono/dizaharide, amino-acizi si uree, pentru a amplifica si regla nivelul de hidratare al pielii.
Panthenol (Provitamina B5)
Mareste capacitatea pielii de a retine umiditatea; calmeaza pielea si combate iritatiile.
Floare de lotus
Calmeaza pielea, lasand-o neteda ca matasea.
Cell Active Hydro
Un  izvor de prospetime si hidratare persistenta, multumita serului concentrat de mar. Creeaza o rezerva de hidratare care hraneste pielea si previne pierderea umiditatii naturale.
Alantoina
Calmeaza si netezeste pielea, previne deshidratarea si protejeaza pielea.
Acid hialuronic
Reconditioneaza umiditatea pierduta a pielii, care devine catifelata, neteda si elastica;  restabileste luminozitatea pielii.

Deci totul e spre bine :)
Daca va intereseaza tonicul il gasiti aici
Cantitate 200ml 
Pret : 133,73 lei  
Mda pretul e destul de maricel insa isi merita toti banii.


Al doilea produs despre care vreau sa va povestesc este crema de fata .O crema care face minuni pe tenul meu :)


Incep prin a va spune ca este o crema potrivita tuturor tipurilor de ten , nu conteaza varsta si se poate aplica atat ziua cat si seara .Super nu  ?
Este o crema usoara ,fresh , cu acelasi miros specific care imi place la nebunie . Intra usor in piele si calmeaza iritatiile tenului .Eu una ma irit mai mereu , mi se exfoliaza pielea pe nas si in jurul lui iar cu ajutoul cremei pot sa va zic ca am scapat de astfel de neplaceri .Cel mai urat se vedea cand ma dadeam si cu fond de ten . Dar cu crema am folosit-o si ca baza de machiaj ma ajutat mult in a scapa de aceea piele inestetica .Imi  hidrateaza foarte bine tenul si il matifiaza foarte frumos .
Dupa aplicarea tonicului si a cremei pot sa va zic ca am un ten de invidiat atat la atingere cat si la "prima vedere " 

                            Ce spun producatorii despre acesta crema ? 

Ingrijirea ideala pentru pielea ta pe timp de zi. Noua noastra Crema de zi Aqua Treatment vine in intampinarea nevoilor individuale ale pielii tale pe parcursul intregii zile.
Crema de zi Aqua Treatment are un efect calmant si combate iritarea pielii. Restabileste nivelul natural de hidratare al acesteia, mareste capacitatea epidermei de a retine umiditatea si previne formarea radicalilor liberi.
Crema de zi Aqua Treatment iti ofera zilnic o doza de prospetime si deschide pigmentul pielii tale pentru a-i mentine frumusetea tinereasca, cu un efect de durata.

                                                     Principalele ingrediente:
Unt de Shea
Contine o cantitate mare de vitamina A, care hraneste pielea si ii mentine elasticitatea.
Vitamina E (Tocopherol)
Un antioxidant activ pentru piele, care optimizeaza umiditatea acesteia si previne formarea radicalilor liberi.
Cell Active Hydro
Un izvor de prospetime si hidratare de durata, multumita  serului concentrat de mar. Creeaza o rezerva de hidratare care hraneste pielea si previne pierderea umiditatii.
Revidrat
Restabileste nivelul natural de hidratare al pielii si amplifica capacitatea epidermei de a retine umiditatea.
Panthenol (Provitamina B5)
Mareste capacitatea pielii de a retine umiditatea; calmeaza pielea si combate iritatiile.

Cantitiate 50ml 
Il gasiti aici 
Pret : 200,82 lei 

Per  total sunt foarte multumita de aceste produse si mi-ar placea sa mai incerc si altele pe viitor .
Chiar daca pretul produselor este unu mai ridicat si nu toata lumea isi permite , eu sunt de parere ca mai bine dai un ban si stii ca tenul tau nu are de suferit decat sa dai cativa lei luna de luna sa iti iei creme care nu sunt bune de nimic .

Voi ati incercat produse Capra Nera

Etichete: