1001cosmetice Ultima descoperire

Acum ceva timp am mai descoperit un site de produse cosmetice destul de ieftine . Am gasit site-ul 1001cosmetice.ro din intamplare  pe net , am intrat in magazin , am dat o raita mi-a placut ce am vazut si m-am hotarat rapid sa dau si o comanduta . Nu prea mare insa produse de care aveam nevoie .



Mi-am luat o lotiune de cosuri de la Farmasi , deocamdata tind sa cred ca nu e buna de nimic .Inca o mai testez dar am vreo saptamana de cand o folosesc zilnic iar rezultate nu prea observ.
Nu a fost foarte scump dar na stiind  ca produsele de la farmasi sunt bune am zis sa mai insist poate poate :)Daca va intereseaza il gasiti  aici   si costa 9 lei .

Despre tratamentul de unghii de la Farmec v-am povestit mai demult  si daca ati citit articolul stiti cat de multumita sunt de acea lotiune . Mi sa terminat prima sticluta , ma tinut vreo cateva luni si acum aveam nevoie de una noua.Avand in vedere ca la mine on oras in magazin costa peste 9 lei , iar pe site   doar 8 lei , am luat-o fara sa clipesc :) 

Mi-am mai luat si un lac de unghii de la Essence , demult tanjesc eu dupa astfel de lacuri .N-am decat 3oje Essence si alea primite . Am zis ca acum e momentul si asa ca mi-am luat nuanta 103 Space Queen    .Din ce am vazut in poza nu ma gandeam ca e doar sclipici , insa imi place foarte mult .




La urmatoarea comanda , mai cumpar una sau chiar doua , sa vad ce nuante nu am :)):))le am cam pe toate :D

Mi-am mai luat si o pudra de la Rimmel - Stay Matt , nuanta Pink Blossom.  Am auzit lucruri bune despre ea si imi doream sa o incerc si eu .Nu regret ca mi-am cumparat-o. Face exact ce spune si imi place la nebunie .



Ma bucur ca mi-am nimerit si nuanta potrivita .Are o acoperire medie foarte buna si rezista pe ten destul de mult .Daca nu transpir in exces tine si 7-8 ore .Am observat ma dauinainte de a merge la servici si cand ajungeam acasa , in anumite zone tenul era inca mat .
Este potrivita pentru tenul mixt si gras si costa doar 24 de lei .

Mi-am luat si o periuta de dinti , aveam nevoie de una noua si a costat doar 3lei .

Iar pentru ca am avut o comanda peste 50de lei , am primit cadou si un spray antiperspirant de la Nivea .
Eu in ultimul timp am tot folosit roll-on de la Avon si nu ma prea incredeam in spray-uri.Odata cu folosirea acestui spray , pe viitor le voi oferi o sansa si spray-urilor.
Imi place ca nu pateaza hainele , efectul sau tine destul de mult, nu am stat eu 48 de ore sa astept sa vad daca intradevar e asa cum scrie pe el , insa la 24 de ore si-a facut treaba cu stioicism.
Spray-ul ce l-am primit eu este o varianta mini si are doar 35ml , insa imi place ca e micut si incape in orice gentuta fara nici o problema.

Cam asta a fost prima mea comanda pe 1001cosmetice.ro si sper sa nu fie si ultima :) De fapt cu siguranta nu va fi ultima pentru ca  per total sunt multumita de produse si de preturi .Deci cu siguranta voi mai comanda cate ceva si va voi arata si voua , stati fara grija:))  
Voi ati comandat pana acum de pe acest site   ? 

Etichete: ,