Vacanta Turcia

Cat timp am fost plecata in vacanta v-am tot tinut la curent cu una cu alta pe facebook insa nu v-am aratat cat de bine m-am simtit eu acolo.
A fost o vacanta de vis , prima experienta cu avionul si prima experienta subacvatica :) Am avut parte de un scuba driving , o experienta de neuitat din mai multe motive :) Unu pentru ca a fost o exxperienta frumoasa, am hranit pesti si un al doilea motiv ca a fost destul de greu sa respir sub apa ...Dar per total as mai merge macar  o data :)


Am fost in Kiris . Am fost cazati la Akka Alinda Hotel , un hotel de 5 stele cu o multime de facilitati .

Hotel Akka Alinda  este situat la 62 km de aeroportul orasului Antalya, la 7 km de orasul Kemer, în localitatea Kiris, pe malul marii. 
Construit în 1995, cu suprafata totala de 32 000 mp, ultima renovare - 2006, hotelul este compus dintr-un corp de 5 etaje, 2 corpuri de 3 etaje si 4 corpuri de 2 etaje.
Plaja: proprie, nisip/ pietris; ponton, echipat cu sezlonguri. Bar la plaja. Umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Prosoape de plaja - gratuit. La piscina: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit.
Masa: Ultra All Inclusiv , frigidere cu  bautura peste tot :) la fel si baruri ..
De vizitat prin zona nu prea e nimic dar daca ai carnet sau te descurci bine cu engleza /rusa :) te poti duce si singur lsa vizitezi multe obiective turistice .


Noi am stat pe partea stanga la etajul 3 . am avut vedere la mare si ne-am putut bucura in fiecare seara si dimineata de apus si rasarit <3 .


Aceasta era vederea noastra din camera .



Undeva pe acolo eram si eu , asteptam sa ma scufund :)






Am o aproape o luna de cand m-am intors din vacanta dar deja mi-e dor de mare ,sper ca la anul sa avem un concediu macar pe jumatate de reusit ca si acesta.
Voi cum va petreceti concediul ?

Etichete: