In vacanta mergi cu avionul

Va povesteam zilele trecute de concediul meu in Turcia . V-am spus ca tot atunci a fost si prima mea experienta cu  avionul . Mi-a placut mult . De mult visam la o astfel de experienta si nu ma gandeam ca o sa ajung vreodata sa zbor cu avionul.  Insa am gasit bilete de avion ieftine    si am zis de ce nu  , avand in vedere ca Turcia  e destul de departe si mai ales ca eram si cu copilul . Acum vreo 4 ani cand am fost in Grecia am ales sa mergem cu autocarul dar eram doar noi doi ,fara copil fara obligatii .
Biletele de avion ni le-am cumparat online si am fost foarte multumiti de cum a decurs totul .
Daca voi mai avea ocazia sa calatoresc in afara cu  siguranta voi alege din nou sa merg cu avionul . Este mult mai comod si mai rapid .
Spre exemplu noi nu avem aeroport in zona si am mers pana in Bacau , drumul Vatra Dornei -Bacau a durat in jur de 4-5 ore , dar drumul Bacau- Antalya a durat 1,35 minute . Deci mi se pare o super afacere sa mergi cu avionul , daca iti mai si rezervi biletul dinainte , pretul va fi si mai ieftin .

 In plus de asta avionul mi se pare si cel mai sigur mijloc de transport , fara nici un risc de accindent :) Oricum eu cand am plecat de acasa nu m-am gandit la raul de inaltime ,frica de zbor sau mai stiu eu ce. Am plecat super incantat si abia asteptam sa simt pe pielea mea ceea ce vazusem pe internet sau ce auzisem de la prietenii mei.
Ceea ce nu mi-a placut la parte cu zborul a fost limita de greutate la bagaje :) . Pentru noi femeile e cam greu sa ne limitezi la o anumita greutate .Pentru barbati eu zic ca e mai usor , dar pentru noi .. ne trebuie si aia , si aia  .... :)
Am renuntat la catevav lucrusoare , nu imi erau neaparta necesare dar nu mai aveam loc in bagaj si daca luam unul mai  mare depaseam 20 kg :))) iar taxa suplimentara e cam piperata .Asa ca m-am limitat si m-am supus regulilor :)
Cu toate acestea sper ca cel tarziu la anu' sa mai am parte de o calatorie cu avionul , nici nu se compara cu celelalte mijloace de transport .Mult mai comod, rapid , ieftin si privelistea de sus este incomparabila .
Voi ati calatorit cu avionul ?Cum vi s-a parut ?Sau ati vrea sa aveti ocazia ?