Bunatati primite

Acum ceva timp am primit cateva bunatati  pentru testare din partea dragutei de  Ioana .Ioana este persoana care se ocupa de Depozitul de frumusete . V-am mai aratat si in trecut ce produse am incercat si de care am fost foarte multumita . De data aceasta am primit un set de pensule pentru nail art , de care sunt foarte incantata , o folie cu tatuaje pentru unghii si benzi pentru nail art .



Bine inteles ca am pus la treaba prima si prima data  pensule  . Le asteptam nerabdatoare si daca nu le primeam acum imi cumparam singurica pentru ca le voiam . Am testat deja 3 pensulici si dupa cum am zis sunt foarte multumita ,le recomand cu drag 

Rezultatul :
Prima incercare cu pensula evantai . Nu mi-a iesit exact cum imi doream insa mi-a fost admirat modelul :) 
 Floricica a fost facuta tot cu o pensulica si umpluta cu o alta . Sa ii zic pensulei pe nume nu stiu :) 
 Cu o alta pensula , una din cele subtirele pentru dungulite , am realizat acest model :)Nimic complicat dar de efect zic eu . 




Si pentru ca nu m-am putut abtine am incercat si un tatuaj pentru unghiute . Am testat mai intai doar o floricica dar pe viitor am sa incerc pe toate unghiile .



Aceste tatuaje se aplica foarte usor se taie marimea exacta , se umezeste cu apa 10-15secunde, se desprinde de pe folie si se aplica pe unghie cu ajutorul unei pensete sau a unghiei cum va e mai usor . Eu m-am ajutat de o penseta .:)Am aplicat pe unghie am dat un strat de lac incolor si acolo sta de cateva zile .
Dupa cum am zis am im plac o manichiura cu astfel de tatuaje pe toate unghiile si de asemenea si una cu benzile pentru nail art ,Pe ele inca nu le-am folosit , nu am avut timp , stau tare prost la acest capitol :-) Dar stati fara grija cat de curand am sa va incant ochisorii ( Sper ) cu alte modele pe unghii .

Pana una alta ... va invit la o scurta vizita pe Depozitul de Frumusete , chiar daca nu sunteti pasionate de nail art .