Recomandarea Saptamanii :Dyfashion.ro

Este oficial vara ....!!!!Yupyy . La mine nu este inca cald iar soarele nu  l-am mai vazut de vreo 2-3 saptamani ,a tot plouat si a fost innoat .. dar sper sa iasa soarele si "pe strada mea" pentru a ma putea imbraca cu hainele de vara .Sa  imi scot de la naftalina rochitele  de vara  ,  m-am cam saturat de blugi  si pantofi.Vreau sa trec la sandale si la costumul de baie :) Cred ca toate sau cel putin majoritatea dintre voi vor merge anul acesta la mare sau macar la o piscina .
Daca ,costumul de anul trecut nu mai este bun , sau pur si simplu te-ai saturat de el , vin in ajutorul tau si iti dau un pont .Pe site-ul Dyfashion am gasit cateva modele foarte dragute pentru toate gusturile .Costumul de baie este  un must have al acestei veri , care se anunta una torida. Se poarta culorile vibrante si care emana senzualitate.

 

Ultimul model de costum chiar mi-ar placea...este un model ce acopera oarecum burtica,dar si semnul meu de la operatia de cezariana , care de vede destul de urat .Imi mai place ca la toate costumele, bretele sunt subtiri si nu risti sa te bronzezi doar pe jumatate din cauza unor bretele foarte late .
Nu-i asa ca sunt frumose costumele de baie  ?Cu unul din asta cu siguranta iesi din anonimat :)

Si pentru ca vara nu e sezon doar de balaceala ,mare si soare ,mai e si sezonul nuntilor  si nu numai ,ma gandeam sa va arat si cateva modele deosebite de rochii de seara sau rochii de ocazie  .Nu cred ca nu aveti macar un eveniment vara aceasta .Un banchet ,o absolvire, un botez ,o nunta ...ceva ceva tot va fi si stiu cum e sa cauti  o rochie potrivita si sa nu gasesti .Chiar zilele trecute o nepoata iti cauta o rochie pentru banchet dar si una pentru o nunta ...dupa parerea ei nu putea merge cu aceiasi rochie la ambele  evenimente .Am vazut ca e greu de multumit dar totusi i-au placut cateva modele printre care si cele de mai jos.


A ramas insa sa se mai gandeasca ,are o alegere foate grea de facut ...si eu am vreo 2 nunti vara aceasta si sincer nu stiu inca cu ce ma voi imbraca.Am o "misiune imposibila " cum sa alegi una singura din atatea frumuseti .

Voi pe care ati alege-o  ?

Etichete: