La Restaurantul Vama Veche

Sincer nu am mai fost de multisor la un restaurant . Inainte sa se nasca cel mic ne mai permitea si timpul si buzunarul sa ne rasfatam , o data de doua ori pe luna .Mergeam la cate un restaurant beam un vin bun , o cina delicioasa sau chiar o pizza gigant :) Mi-e dor de acele vremuri dar cred cu tarie ca vor reveni si cat de curand sotul meu ma va scoate din nou la un restaurant bun .
In amintirea vremurilor trecute am dat si eu un search pe google si am gasit un restaurant care nu e chiar la mine in oras insa e in judet . Dupa ce mi-am facut o parere despre acest restaurant , cititd opiniile multor clienti ,eu zic ca se merita o investitie si mers odata pana acolo .
Sunt multe restaurante in suceava  insa restaurantul Vama Veche mi se pare chiar foarte dragut .


Pur si simplu am intrat putin pe site si am vazut cam tot ce ma interesa . Locatie , meniu , preturi si cel mai important rubrica pentru contact .
 Dupa parerile cititie pe internet , am vazut ca toata lumea este multumita de acest local ,mancarea este buna , ospatarii sunt dragut si preturile sunt bune . Am vazut chiar si un filmulet unde a fost invitat un interpret de muzica usoara, din zona ,iar clientii se distrau foarte tare si era o atmosfera placuta .
Localul este deschis non stop  -rar gasesti restaurante sa fie deschide non stop si cel mai super aspect este ca exista catering si livrari la domiciliu zilnic de la 8 -la 24 . Ai pofta de ceva bun dai un telefon si se rezolva :) 
La mine nu   exista decat doua astfel de restaurante si programul este mult mai  scurt , de asta sunt atat de impresionata de acest restaurant.
Daca sunteti din zona sau pur si simplu sunteti in trecere eu zic ca puteti face un popas la Restaurantul Vama Veche . A si numele mi se pare foarte dragut ,initial am crezut ca el e situat chiar in vama veche insa el e in Suceava pe strada Humorului nr 87 , in Scheia mai exact . Numele  are si el o mica povestioara , acesta a fost influentat  din cauza locatiei , pentru ca  este  in apropiere de vama .
Pe langa catering si mancare delicioasa, restaurantul Vama Veche mai  ofera  si posibilitatea de a face rezervari pentru:
Evenimente private:
- nunti
- botezuri
- aniversari, onomastice, majorate
Evenimente corporate:
- cocktail-uri, receptii
- seminarii, training-uri
- workshop-uri .
Dupa cum ziceam aveti sansa sa mergeti ,nu ezitati .