La multi ani Kurtmann!!!


Cred ca ati auzit cu toatele despre magazinul Online Kurtmann .Putin probabil sa nu fi auzit e ei avand in vedere produsele si preturile mai mult de cat atractive.In caz ca mai exista cineva care nu stie despre ei ,hai ca va zic vreo doua vorbe sa va convingeti ca sunt chiar buni .

Pe 16 iunie 2008 a fost prima zi in care Kurtmann.ro s-a lansat online. Lansat sub denumirea de KRTShop.ro, a fost unul dintre primele outlet-uri online cu produse ale renumitelor marci spaniole Zara, Bershka, Stradivarius si Pull and Bear. In februarie 2011 si-a  schimba numele in Kurtmann.ro, incepand sa isi castige un loc fruntas in piata online romaneasca, prin diverse oferte si lichidari de stocuri extrem de atractive.


Kurtmann.ro este magazinul online cu cea mai accesibila si variata oferta, care actualmente ajunge la aproape 4000 de modele, ale celor mai dinamice si apreciate marci din lume. „Invitam romanii sa cumpere de la Kurtmann.ro, deoarece a fost inca de la inceput unul dintre cele mai progresiste magazine online fiind primul care a oferit retur gratuit si printre primii care am eliminat orice conditionare a returului.”, declara Samuel Kurtmann, managing partner la Kurtmann.

Acum cand Kurtmann implineste 5 ani de activitate tragem linie si aflam ca :
s-au vandut Peste 50000 de produse -  Peste 2000 de colete/luna  
si sunt peste :  10000 de clienti-  Numar de vizite in 2012 - 2,608,544

Kurtmann isi propune in viitorul apropiat deschiderea unei sectiuni dedicate tinerilor designeri romani si oferirea spatiului de expunere pentru marci romanesti de perspectiva dar necunoscute. „Zilele acestea ne extindem si in Ungaria, prin deschiderea unui magazin online in tara vecina. Mizam pe o crestere a cifrei de afaceri de pana la 35% in primul an de la lansare. Vom continua extinderea operatiunilor transfrontaliere in Slovacia, Cehia si Polonia, speram, in decursul acestui an.”, mai declara Samuel Kurtmann.

Recomand cu incredere Kurtmann.ro din varii motive...printre care :
Kurtmann.ro vine ca un raspuns a unei realitati din piata, care indica un trend al consumatorului de a reduce bugetul destinat achizitiei de articole vestimentare. Kurtmann ofera un numar cat mai mare de produse pentru un buget tot mai restrans.
Preturile sunt mai mult  decat ok  , calitatea produselor satisfacatoare si cel mai important coletul iti ajunge acasa ,posibil chiar si ia doua zi dupa ce ai comandat .
 Brandurile pe care Kurtmann le comercializeaza sunt: Zara, Bershka, Cache Cache, Calliope, Mango, Pimkie, Primadonna, Pull and Bear, Stradivarius, Terranova sau Vila si cele mai multe din ele se gasesc prin diferite magazine din mall-uri ,dar diferenta e ca sunt cu cel putin 20-30%  mai ieftine pe site,iar pentru noi cele  care nu avem mall-uri in oras e un mare avantaj.
Kurtmann returneaza banii in termen de 10 zile in cazul in care nu va mai doriti un anumit produs. sau ceva nu va convine la el.Returnarea se face fara intrebari si cel mai important nu platesti tu taxele de retur sunt suportate tot de ei .
Transportul e gratis pentru comenzile mai mari de  190 de lei .
Voi ati comandat pana acum de la ei  ?
Ce v-ati luat ? Eu una o voi face curand...mai ales ca vin si reduceri :X
Va tin la curent si o sa va si arat cu ce m-am innoit !